Sebevražedný oddíl: Hymnický trailer ukazuje čirou radost záporáctví

Sebevražedný oddíl: Hymnický trailer ukazuje čirou radost záporáctví | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Být záporák nemusí být nutně antická tragédie. Překvapivě zveřejněný druhý trailer srší životem.

The Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) se rychle profiluje jako nejlákavější komiksovka letošního roku. Po krvavém prvním traileru byl překvapivě brzy zveřejněný trailer druhý, tentokrát mládeži přístupný, který bude možné promítat v kinech. Nižší průtok tělních tekutin nicméně ukázce nikterak neubírá šťávu. Režisér a scenárista James Gunn srší nápady a je mu jedno, jestli se může utrhnout ze řetězu nebo se zrovna má krotit. Dynamická kamera, chytrý střih, krásné kompozice, hlášky, skvělá energie mezi herci nebo klasická písnička Na Na Hey Hey Kiss Him Goodbye zpracovaná jako rocková hymna. James si prostě hraje na všech frontách a nebojí se o to podělit.

Téma traileru je dvojí. Vykoupení pro záporáky na dva různé způsoby. Komiksoví padouši se můžou ve snímku utkat nejen o svou svobodu a čest, ale také o svůj odkaz mezi diváky. Možná jste si mysleli, že pořádný záporák může být jedině osudový poéta, co básní o konci světa. Nebo naopak máte pocit, že půlka postav v tomhle filmu je k smíchu. Sebevražedný oddíl zjevně udělá všechno pro to, aby tyhle vžité představy zbořil. Padouši nemusí být zádumčiví a zlověstní, aby byli zajímaví. A to, že máte kostým s barevnými puntíky nebo oddělovací ruce, z vás nutně nedělá podřadnou figuru. Důležité je, jestli vás někdo má rád a je ochotný s vámi vyprávět velký příběh. A to pro Gunna platí.

Dosavadní trailery a plakáty naznačují, že ačkoliv je soupiska padouchů masivní, hlavních postavy by zřejmě mohly být následující: Šéf jednotky Rick Flag (Joel Kinnaman) a padouši Harley Quinn (Margot Robbie), Bloodsport (Idris Elba), Peacemaker (John Cena), King Shark (Sylvester Stallone), Polka-Dot Man (David Dastmalchian) a Ratcatcher 2 (Daniela Melchior). Jednotka Task Force X využívá uvězněné záporáky k plnění extrémně nebezpečných misí, což je ten důvod, proč se jednotce přezdívá „Sebevražedný oddíl“. Někteří padouši tedy zjevně zemřou někde po cestě, ale zároveň asi uvidíme nějakou úplně jinou misi (viz nástup padouchů v čele s Kapitánem Boomerangem)...třeba v úvodu, na rozjezd filmu. A tímhle stylem by se vlastně do budoucna dala dělat celá další pokračování. Prostě se vymyslí zajímavá mise, navolí pestrá paleta bizaro padouchů a hurá k akční zábavě.

Rick Flag má konečně osobnost, Harley Quinn otočila volume na 11, tohle prostě vypadá, že by to mohlo být to „ono“ přátelé!

Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) je speciální jednotka určená pro tajné operace, ke kterým se americké úřady veřejně nechtějí nebo nemohou hlásit. Do jednotky jsou vybíraní nejrůznější superzločinci, aby si byli schopni poradit i s nadlidskými hrozbami. V hlavních rolích se představí Jai Courtney, Joel Kinnaman, Viola Davis, Margot Robbie, Idris Elba, Storm Reid, John Cena, David Dastmalchian, Steve Agee, Daniela Melchior, Sean Gunn, Joaquin Cosio, Nathan Fillion, Mayling Ng, Flula Borg, Juan Diego Botto, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Braga, Tinashe Kajese, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland a Michael Rooker. The Suicide Squad režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. srpna 2021.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 5

Sebevražedný oddíl: Hymnický trailer ukazuje čirou radost záporáctví | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Hymnický trailer ukazuje čirou radost záporáctví | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Hymnický trailer ukazuje čirou radost záporáctví | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Hymnický trailer ukazuje čirou radost záporáctví | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl: Hymnický trailer ukazuje čirou radost záporáctví | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu