Transformers: Nový film si vybral představitele hlavní role

Transformers: Nový film si vybral představitele hlavní role | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Rozervaný hrdina bude potřebovat pomoc Optima Primea, aby mohl dojít vykoupení. Vybírá se představitelka hlavní ženské role.

Minulý týden jsme se dozvěděli o dalším chystaném projektu ze světa Transformers. Ten je teprve ve fázi raných příprav. Vedle toho se chystá ještě (minimálně) jeden další Transofmers film, který je s přípravami podstatně dál.

Čtěte také: Shia LaBeouf říká: Transformers jsou hrozně bezvýznamní

Nebo to lze alespoň usuzovat z informací serveru Collider, podle něhož si tvůrci vyhlédli představitele hlavní role. Tím se má stát Anthony Ramos. Konkrétně by mělo jít o zranitelného a chybujícího hrdinu, který se snaží napravit své nedostatky a vykoupit se. V tom by mu měl pomoci Optimus Prime. Ramos na sebe upozornil v muzikálu Hamilton a v Hollywoodu se šušká, že je skvělý v očekávaném muzikálu Život Heights, díky čemuž mu začalo přistávat na stole zvýšené množství nabídek. Studio Paramount obecně usiluje o to, aby mělo obsazení nových Transformers co největší diverzitu. Podle informací serveru Deadline se k Ramosovi hledá ideální herecká partnerka a mezi kandidátkami jsou Kiki Layne (Kdyby ulice Beale mohla mluvit, Old Guard: Nesmrtelní) a Dominique Fishback (Projekt Power, Judas and the Black Messiah).

Režisérem filmu je Steven Caple Jr., režisér Creeda II, scénář napsal Joby Harold, člověk podepsaný pod Krále Artuše: Legendu o meči, Armádu mrtvých Zacka Snydera nebo novou sérii Obi-Wan Kenobi. Jeden čas ve studiu Paramount vznikaly dva konkurenční Transformers projekty. Projekt Jamese Vanderbilta, jenž měl zpracovat transformeří odnož Beast Wars, byl nakonec zamítnutý a přednost dostal právě scénář Jobyho Harolda. Ten by dle dostupných informací měl nějakým způsobem navazovat na kontinuitu nastartovanou ve snímku Bumblebee. Zároveň se ale mluví o „novém začátku“, tak uvidíme, co z toho nakonec vlastně vyleze. Fanoušky jistě potěší skutečnost, že nebude chybět milovaný Optimus Prime. Snímek by měl dorazit do kin 23. 6. 2022, takže je začátek natáčení nejspíš na spadnutí a brzy poznáme i zbytek obsazení.

PS: Kdybyste v těch robotech pořád ještě neměli guláš, tak se připravuje ještě animovaný film z planety Cybertron.

Foto: Paramount

Zdroje: Deadline, Collider

Galerie: 4

Transformers: Nový film si vybral představitele hlavní role | Fandíme filmu Transformers: Nový film si vybral představitele hlavní role | Fandíme filmu Transformers: Nový film si vybral představitele hlavní role | Fandíme filmu Transformers: Nový film si vybral představitele hlavní role | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest