Demonic: Hororová novinka od režiséra Distriktu 9 se představuje

Demonic: Hororová novinka od režiséra Distriktu 9 se představuje | Fandíme filmu
Sony Pictures Releasing
Neill Blomkamp po letech v ústraní natočil během karantény potají celovečerní film. Známe datum premiéry.

Před časem vyšlo najevo, že režisér Neill Blomkamp během pandemie nenápadně natočil tajuplný horor, o kterém se nic moc bližšího nevědělo. Natáčení probíhalo loni v létě v Britské Kolumbii, když Blompkamp musel kvůli COVIDu pozastavit natáčení akčňáku The Inferno.

Nový film se jmenuje Demonic a v centru dění je mladá žena, která na svět vypustí děsivé démony. Ukáže se, že za to mohou nadpřirozené síly, jež před desetiletím zasely nesvár mezi hrdinkou a její matkou. Arianna Bocco ze společnosti IFC, jež snímek uvede v USA, si pochvaluje, že Neill natočil další film, jenž podvrací zvyklosti žánru a jenž nás ponoří do světa, který se děsivě podobá tomu našemu.

V hlavních rolích hrají Carly Pope (Elysium), dále Chris William Martin a Michael Rogers. S premiérou se počítá na 20. srpna 2021. Snímek mimo jiných spolu s Neillem produkoval také Mike Blomkamp. Neill Blomkamp původem pochází z Jihoafrické republiky, kde natočil svůj první film, sci-fi hit Distrikt 9, jenž byl nominovaný na Oscara. Další snímky, Elysium a Cappie už tak vřele přijaty nebyly. Blomkamp připravoval Vetřelce 5, kde se měla vrátit Sigourney Weaver, avšak projekt byl zrušený, když o návrat ke značce projevil Ridley Scott. Z Blomkampa byla cítit určitá deziluze Hollywoodem, a tak se několik let věnoval natáčení krátkých filmů vyvinutých ve vlastním studiu. Teď se tedy vrací do „velké ligy“ a uvidíme, jak se mu po letech povede.

Foto je ilustrační: District 9 (Sony)

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu