Po obvinění z napadení přišel herec Armie Hammer i o poslední roli

Po obvinění z napadení přišel herec Armie Hammer i o poslední roli | Fandíme filmu
20th Century Studios
Řeší se také budoucnost filmů, které Hammer stačil dokončit, ale ještě nebyly uvedené, jako je například Smrt na Nilu.

Armie Hammer mohl vyrůst v jednu z největších hvězd generace. Veřejnost si jej všimla v dvojroli dvojčat Winklevossových v Sociální síti Davida Finchera. Dostal šanci táhnout mnohasetmilionového Lone Rangera po boku Johnnyho Deppa, nebo špionážní thriller Krycí jméno U.N.C.L.E. vedle Henryho Cavilla. Oscarovka Dej mi své jméno mu vynesla uznání a do budoucna měl nalinkovanou celou řadu zajímavých projektů.

Vše se rozpadlo na prach v momentě, kdy se Hammer propadl do bažiny osobních skandálů. Vše začalo letos v lednu nevinně, když na internet unikly údajné screenshoty Hammerových konverzací, v nichž rozebíral kanibalské fantazie a různé sexuální fetiše. To je možná pro část veřejnosti pohoršující, ale rozhodně to není jakkoliv trestné, je to osobní věc. Následně se objevila obvinění několika dalších žen, které uvádějí, že Hammer své sexuální preference využíval jako zástěrku k emocionálnímu týrání, manipulaci, donucování a napadení. Bývalá partnerka herce obvinila ze znásilnění, což vedlo k vyšetřování losangeleskou policií pro podezření ze sexuální napadení. Hammerovi zástupci provinění popírají.

Podobně vážná obvinění mohou mít v showbyznysu prakticky jediné vyústění, protože nikdo další nebude riskovat svoji kariéru pro možnost, že by všechny ženy, které Hammera nařkly, mohly do jedné lhát. Armieho kariéra je tak v tuhle chvíli prakticky u konce, nebo minimálně na dlouhou dobu pozastavená. Už s ním rozvázala spolupráci talentová agentura WME. Byl propuštěný z chystané série o natáčení Kmotra nazvané The Offer a romantickou komedii Shotgun Wedding raději preventivně opustil sám.

Teď byl propuštěný i ze svého posledního chystaného projektu, Billion Dollar Spy. V tom si měl po bohu Madse Mikkelsena zahrát agenta CIA, jenž v SSSR navázal kontakt s ruským inženýrem, co začal Američanům předávat citlivé dokumenty. Zástupci projektu pouze uvedli, že s hercem rozvázali spolupráci, další komentář neposkytli. Zatím nejsou zprávy o tom, kdo bude do role špiona přeobsazený. Do budoucna se počítalo s natáčením pokračování romance Dej mi své jméno, ale u tohoto projektu stále ještě nevznikl scénář, takže nejspíš jen tiše zmizí z plánu režiséra Lucy Guadagnina, který se nijak nevyjádřil.

Hamer nicméně ještě několikrát bude k vidění v již dokončených projektech. Thriller Crisis byl bez větších fanfár uvedený do kin v únoru, kdy bylo otevřeno jen pár kinosálů, a rychle se nad ním zavřel voda. Detektivku Smrt na Nilu Disney odložil až na rok 2022, což může být způsobeno výhradně pandemií, ale také je možné, že studio čeká na to, až se situace kolem Armieho trochu přežene. Hammer má ve snímku prakticky hlavní mužskou roli, nicméně podle zákulisních zdrojů magazínu Variety se momentálně nezvažuje, že by byly jeho pasáže přetočené. Stálo by to desítky milionů a zřejmě by se nepodařilo dát dohromady všechny herce z nabitého obsazení. Spekuluje se o tom, že by film mohl skončit rovnou na streamu.

Hammer také stihl dotočit svůj part v novince Taiky Waititiho Next Goal Wins, avšak dle dostupných informací jde o malou roli, možná dokonce jen cameo. Je tedy možné, že Hammer bude z filmu vystřižený, popřípadě bude jeho přítomnost ignorována. Rozhodně se počítá s tím, že ve všech dokončených filmech bude Armie vyřazený z propagace a vynechaný z propagačních materiálů.

Foto: Smrt na Nilu (Disney)

Zdroj: Variety I, II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu