Scary Movie 5: Sheen a Lohan točí domácí sex tape

Scary Movie 5: Sheen a Lohan točí domácí sex tape | Fandíme filmu
Scary Movie 5 je za dveřmi, zámořské recenze jsou nepřekvapivě zdrcující a my pro vás máme sneak peek s Lindsay Lohan a Charliem Sheenem.

Pár nenormálních aktivit kolega Vojcl na novinářské projekci těžce protrpěl a zdá se, že Scary Movie 5 hororovým parodiím reputaci nijak výrazně nevylepší. Což ostatně asi také nikdo nečekal, z předchozích dílů jsou jednička a trojka považovány za „snesitelné“, zbytek je odpad. Pětka má momentálně na Rotten Tomatoes slaboučkých 11% a lepší to nebude. Fanoušky, kteří sérii ještě zbyli, navíc nepotěší skutečnost, že pětka naprosto kašle na předchozí díly. Nevrátily se ani Anna Faris ani Regina Hall, a pokud se objevuje jakýkoliv herec z dřívějška, hraje úplně jinou postavu. Jedním takovým je i Charlie Sheen, který tentokrát hraje sám sebe ve filmovém úvodu, ve kterém se pokouší s Lindsay Lohan natočit sex-tape, ale pár paranormálních aktivit mu choutky zhatí. Zbytek filmu pak pojednává o páru, který se do domu nastěhuje následně.

Hlavními parodovanými filmy tak jsou Paranormal Activity a Mama (noví nájemníci mají malé děti, na které se lepí otravný duch), poměrně klíčovou roli hraje také odkazování na Černou labuť (maminka je baletka) a Zrození planety opic (tatínek zkoumá opice). Dále se parodují Vřískot 4, Sinister, populární soft-porno román Padesát odstínů šedi, Madea Tylera Perryho, Piraňa, Dětská hra, Inception, Ted, Evil Dead, Hunger Games, Cabin in the Woods, Insidious, 127 hodin a Honey Boo Boo (Pokud jste o nejotravnějším dítěti planety doposud neslyšeli, zapátrejte na Googlu a Youtube, budete žasnout, jakým způsobem dokáže dementní rodič zničit svého potomka). Následuje sneak-peek ve kterém Sheen a Lohan hodlají natáčet zmiňovanou sex-tape a několik spotů.

Scary Movie 5: Sneak peek a další videa

 

Zdroje: Wikipedia

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu