Black Adam změní rozložení sil v DC a oznámil datum premiéry

Black Adam změní rozložení sil v DC a oznámil datum premiéry | Fandíme filmu
DC Films
Zobrazit další 1 obrázek
Dwayne The Rock Johnson obsadil Times Square a ohlásil termín svojí dlouho chystané komiksovky.

Je to jen pár dní, co jsme tu měli castingovou zprávu o tom, že Pierce Brosnan si zahraje superhrdinu Doktora Fate v komiksovce Black Adam. Ještě tehdy v článku stálo, že oficiální datum premiéry neznáme, ale mluví se o roku 2023. Jen chvíli na to je vše jinak. Termín je oznámený a film uvidíme dříve, než jsme čekali. Black Adam bude uvedený 29. 7. 2022 (u nás tedy snad o den dříve). Oficiální grafika studia Warner Bros. (viz galerie) uvádí, že film bude k vidění pouze v kinech. To podporuje nedávnou zprávu, podle které Warner v příštím roce ukončí souběžné nasazování filmů do kin a na HBO Max.

Dwayne Johnson ohlásil termín během sportovního přenosu, ale také skrze velkoplošnou videoreklamu na Times Square v New Yorku. Možná by to i působilo velkolepě, kdyby slavné náměstí nepůsobilo tak prázdně. Ale tak, hlavně že z toho The Rock pořídil video. Herec také přiložil vzkaz: „Hierarchie síly ve filmovém světě DC se změní“. Tím chce The Rock zřejmě říct jediné: Ať už bychom dosud za nejsilnějšího považovali Supermana nebo kohokoliv jiného, podle Dwaynea je Black Adam zkrátka mocnější. Možná je to jen dělání ramen, ale pokud ne, tak jsem zvědav, zda se chystanému snímku tu nezměrnou sílu podaří náležitě demonstrovat – jakmile se pohybujeme v říši nezranitelných polobohů, tak už je velice obtížné na plátně uchopitelně ukázat, kdo má jak velkou sílu.

Pojďme si ještě připomenou, jak v tuhle chvíli vypadá výhled DC filmů. Letos máme za sebou čerstvě Justice Leaugue Zacka Snydera, v dubnu oficiálně uvidíme v Česku Wonder Woman 1984 a v létě Sebevražedný oddíl, jenž čerstvě nabídl první trailer. Příští rok potom bude ještě nabitější. V březnu to začne The Batmanem, rok v listopadu a prosinci zakončí The Flash a Aquaman 2 a v červenci superhrdinský rok přepůlí Black Adam. Zajímavé je, že Disney na stejný termín ohlásil Indiana Jones 5, tak uvidíme, kdo cukne. Nebo má Warner nějaké zákulisní informace o tom, že to Indy opět nestihne, tak jako už několikrát předtím.

Příběh začíná před 5000 lety v zemi Kahndaq, která vzkvétala a byla protkána magií. Byla však vybudována na zádech otroků. Black Adam byl jedním z nich a už to dál nehodlal snášet. Proto povstal a postavil se za svůj lid. Lidi potřebovali hrdinu, ale měli jen jeho. A tak udělal, co bylo třeba. Za to však byl uvězněný na pět tisíc let do žaláře. Teď je konečně volný a přísahá, že tentokrát už jej nikdo nezastaví. Součástí snímku bude hrdinský tým JSA – Justice Societ of America (Americký spolek spravedlnosti) - Hawkman, Doctor Fate, Cyclone a Atom Smasher. V hlavních rolích Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Aldis Hodge, Quintessa Swindell, Sarah Shahi a Marwan Kenzari. Režíruje Jaume Collet-Serra.

Zdroje: Warner, Dwayne Johnson

Galerie: 2

Black Adam změní rozložení sil v DC a oznámil datum premiéry | Fandíme filmu Black Adam změní rozložení sil v DC a oznámil datum premiéry | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest