Bleskovky: Komiksovka Static Shock od Michaela B. Jordana má scenáristu

Bleskovky: Komiksovka Static Shock od Michaela B. Jordana má scenáristu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Brad Pitt se nebojí kaskadérských scén, Jennifer Lopez luští šifry, chystá se přepadení ve vzduchu a další krátké zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Další Tvář vody?

Monstra studia Universal se neustále vracejí, v dalších a dalších remacích. S provázaným světem to sice před pár lety neklaplo, ale značka se znovu vrátila, když loni uspěl Neviditelný muž. Greg Nicotero, jeden ze současných autorů Živých mrtvých, by se strašně moc rád spojil s Robertem Rodriguezem, aby společně zpracovali novou podobu Netvora z Černé laguny. Pro oba je snímek naprosto zásadní a oba mají podobný vkus, takže cítí, že by společně dokázali dát novou podobu dohromady. Podle Nicotera je při natáčení remaku důležité nejen dát látce něco nového, ale především mít úctu k původnímu materiálu. Původní film vznikl v roce 1954 a pojednával o vodním stvoření, které unese ženu z týmu vědců, kteří jej zkoumali. Nabízí se otázka, zda po del Torově několik let staré Tváři vody potřebujeme tak brzo další obdobný snímek. (Zdroj: ComicBook)

Brad Pitt se kaskadérství nebojí

Natáčení akčního filmu Bullet Train se blíží ke konci. David Leitch, režisér Johna Wicka či Deadpoola 2 připravil velkolepou podívanou o rychlovlaku plném zabijáků. Teď se natáčení blíží ke konci. Na palubě svištěl i Brad Pitt a koordinátor akčních scén Greg Rementer na něj prásknul, že 95% všech svých soubojových scén točil sedmapadesátiletý Pitt sám. Po Tenkrát v Hollywoodu, kde Pitt kaskadéra jen předstíral, si tak jejich práci mohl krátce na to reálně vyzkoušet a zjevně obstál. (Zdroj: Vulture)

Počátky boxu budou zfilmovány

Prizefighter: The Life of Jem Belcher je nový boxerský film z Walesu, který se začne natáčet v květnu. Pojedná málo známý příběh boxera Jamese Belchera, jenž se v 19 letech stal nejmladším boxerským šampionem. V 19. století pomohl transformovat primitivní pěstní zápasy do podoby sportu, jak jej známe dnes. Belcher vyrůstal v chudobě, obklopený násilím a závislostmi. Zachránil jej benevolentní mentor a boxerská disciplína. Stal se z něj jeden z předních sportovců Anglie. Vinou zranění prožil sebedestruktivní pád, ale dokázal se opět zvednout a být úspěšný. V hlavních rolích Matt Hookings, Ray Winstone, Marton Csokas, Jodhi May, Steven Berkoff, Julian Glover a William Moseley. Režíruje Daniel Graham. (Zdroj: Deadline)

Jennifer Lopez to rozluští

The Cipher (Šifra) je chystaný thriller, v němž je agentka Nina Guerrero vtažená do hry kočky s myší s tajemným sériovým vrahem. Ten začne online trousit složité šifry a hádanky, které až podezřele odpovídají vraždám, které se v poslední době odehrály. Do hlavní role byla obsazena Jennifer Lopez, scénář připravují Jason Smilovic (Nabít a zabít, Týpci a zbraně) a Todd Katzberg, na motivy románu Isabelly Maldonado. (Zdroj: Deadline)

Loupež ve vzduchu

Producent Simon Kinberg (Vražda v Orient Expresu, Marťan, série X-Men) a producent Matt Reeves (režisér Planety opic, nového Batmana) chystají pro Netflix akční thriller Lift (v tomhle kontextu asi něco jako „Vyzvednutí“). Tento týden scénář dostala všechna velká hollywoodská studia a Netflix po něm rychle skočil. Snímek pojednává o geniální zlodějce a jejím bývalém příteli, kteří jsou najatí FBI, aby ukradli 100 milionů dolarů ve zlatě, které jsou přepravované na palubě Boeingu 777 pravidelné linky z Londýna do Curychu. Scénář napsal Dan Kunka. (Zdroj: Deadline)

Static Shock má scenáristu

Komiksový snímek Static Shock, jenž připravuje jako producent Michael B. Jordan (Black Panther, Creed), našel svého scenáristu. Stal se jím Randy McKinnon, zatím nepříliš známý autor podepsaný pod Disneyho sportovní příběh Safety. Static Shock byl oznámený loni v létě na akci DC FanDome. Poprvé se hrdina objevil v komiksech v roce 1993 a tehdy šlo vlastně o soudobou variaci na Spider-Mana. Pod maskou se ukrývá Virgil Hawkins, černošský teenager, který po chemické nehodě získává elektromagnetické nadpřirozené schopnosti. Později se stal součástí komiksového světa DC, byl členem týmu Teen Titans. Značnou popularitu získal díky seriálu animovanému seriálu Static Shock z let 2000-2004. Seriál měl dobré přijetí a dlouho byl vyzdvihovaný jako jeden z mála animovaných seriálů s černošským hrdinou. (Zdroj: The Hollywood Reporter)

Foto: Marvel

Zdroje: The Hollywood Reporter, ComicBook, Deadline I, II, III, Vulture

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu