The Greatest Beer Run Ever: Russell Crowe a Zac Efron si dají pivo uprostřed vietnamské války

The Greatest Beer Run Ever: Russell Crowe a Zac Efron si dají pivo uprostřed vietnamské války | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Z New Yorku do Vietnamu na pivko? Proč ne!

Režisér a scenárista Peter Farrelly se v minulosti zaměřoval především na ztřeštěné komedie typu Blbý a blbější či Něco na té Mary je, leč v roce 2018 se vytasil s životopisným dramatem Zelená kniha (Green Book), které si vysloužilo Oscara za nejlepší film a za nejlepší scénář. Všem ihned docvaklo, že tenhle chlapík zvládne natočit cokoliv, včetně oduševnělejších kousků. Momentálně má v plánu adaptaci knihy The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War od Johna Donohue a Joanny Molloy. Půjde o pravdivý příběh, v němž sehrává klíčovou roli právě Donohue. Ten se v roce 1967 rozhodl, že se vydá z New Yorku do válkou zmítaného Vietnamu, aby svým kamarádům ve zbrani dodal odvahu, povzbudil je a dal si s nimi pivo. Úspěšný román dle ohlasů nepostrádá hloubku a protiválečný náboj.

Farrelly se i tentokrát postaral o scénář, s nímž mu vypomohli Brian Hayes Currie (Green Book) a Pete Jones (Hall Pass). Původně se počítalo s tím, že se hlavních rolí ujmou Dylan O'Brien a Viggo Mortensen, jenže ani jeden z nich nemá v diáři volno, tudíž je nahradí dvojice Zac Efron a Russell Crowe. Osobně nemám pocit, že by herecká kvalita nějak utrpěla, přičemž osloven byl údajně i nestárnoucí šprýmař Bill Murray. O financování se v tuhle chvíli jedná, zájem o projekt má Apple.

Zdroj: Deadline

Foto: Warner Bros. (ilustrační, Muž z oceli)

Galerie: 2

The Greatest Beer Run Ever: Russell Crowe a Zac Efron si dají pivo uprostřed vietnamské války | Fandíme filmu The Greatest Beer Run Ever: Russell Crowe a Zac Efron si dají pivo uprostřed vietnamské války | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest