Lucasfilm bude pokračovat v nastaveném kurzu

Lucasfilm bude pokračovat v nastaveném kurzu | Fandíme filmu
Disney
Šéf Disneyho odmítá odvolání ředitelky Lucasfilmu, které by si přáli někteří fandové.

Na poslední Disneyho tiskové konferenci se jeden z přítomných novinářů zeptal, zda bude vyměněna Kathleen Kennedy, šéfka Lucasfilmu. Ředitel celého konglomerátu Bob Chapek odpověděl, že je společnost z práce Kennedy nadšená a těší se na další roky a roky spolupráce. Kde se zvláštní otázka vzala?

Určitá část fandomu Hvězdných válek není spokojená s tím, jakým směrem se sága vydala. A část z nespokojených z nějakého důvodu hází veškerou odpovědnost na Kennedy. Je ale reálné, že by ji kvůli pár nespokojencům Disney vyhodil?

Pravda je taková, že Kennedy je extrémně zkušená producentka, která má 8 oscarových nominací, řemeslo se učila pod dohledem Stevena Spielberga a George Lucase a vděčíme jí za filmy jako E.T. mimozemšťan, Šestý smysl, Válka světů, Mnichov a mnohé další. Pro vedení Lucasfilmu ji vybral a připravil George Lucas. Po odkoupení značky Disneym měla za úkol restartovat ságu pro novou éru a připravit určitý počet filmů na předem dané termíny, aby Disney zúročil svou drahou investici.

Nevíme, jak silné byly průběžné tlaky Disneyho, přesto se pod dohledem Kennedy v časovém presu podařilo připravit hned několik úspěšných celovečeráků se skvělými recenzemi a miliardovými tržbami a nastartovat další etapu Hvězdných válek na Disney+. Jistě, objevily se i přešlapy jako Solo nebo Vzestup Skywalkera, ale představa, že by Kathleen Kennedy byla v očích svých šéfů neúspěšnou manažerkou na odpis, je jednoznačně lichá.

Foto: Lucasfilm

Zdroj: Disneyho setkání s akcionáři

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest