Paradise Lost: První koncepty největší bitvy v dějinách

Paradise Lost: První koncepty největší bitvy v dějinách | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Bradley Cooper si zahraje Lucifera v epické bitvě mezi nebem a peklem. Máme pro vás první obrazové návrhy.

Všichni chtějí Bradleyho Coopera. Těžko říct, jestli se producentům zamlouvají především výsledky tržeb z Pařby v Bangoku nebo Bradleyho "univerzální využití" coby akčního macha (A-Team), lidské trosky/okouzlujícího lva salónů (Všemocný) či romantického hrdiny (Až tak moc tě nežere). Cooperův diář se každopádně slušně zaplňuje. Na podzim začne natáčení remakeu Vrány, o kterém jsme nedávno informovali a ve hře je stále i adaptace videohry Uncharted.

Další rolí v pořadí bude Lucifer v projektu Legendary Pictures Paradise Lost, jehož český distribuční název bude s největší pravděpodobností Ztracený ráj. Jedná se totiž o adaptaci známé epické básně anglického barokního básníka Johna Miltona ze 17. století, která pojednává o pádu archanděla Lucifera z nebes do podsvětí a následné epické bitvě mezi nebem a peklem.

Režírovat bude Alex Proyas, jehož prozatím posledním filmem bylo předloňské Proroctví s Nicolasem Cagem, a možná vás už v dnešní době ani nepřekvapí, že půjde o kompletní performance capture (převedení pohybů herců na počítačem animované figury) ve stylu Avatara či Tintina. Bradley sice doufá, že digitálnímu Luciferovi propůjčí víc než hlas, ale v koncept artech tu podobu prozatím hledáme marně. Pod scénářem je podepsán scenárista a režisér Lawrence Kasdan (Pavučina snů) spolu dalšími třemi, nepříliš známými autory (Ryan Condal, Philip de Blasi a Stuart Hazeldine). CGI bitva mezi nebem a peklem by na velkém plátně ve 3D mohla být patřičně cool a pokud někdo umí filmu dodat zajímavý vizuál, je to právě Alex Proyas, který v devadesátých letech dokázal okouzlit Vránou či Smrtihlavem. Premiéra je předpokládaná na konec roku 2013.

Většina obrázků v galerii pochází z letošíního Comic-conu, pouze Luciferovy oči poskytly přímo Legendary Pictures.

Galerie: 4

Paradise Lost: První koncepty největší bitvy v dějinách | Fandíme filmu Paradise Lost: První koncepty největší bitvy v dějinách | Fandíme filmu Paradise Lost: První koncepty největší bitvy v dějinách | Fandíme filmu Paradise Lost: První koncepty největší bitvy v dějinách | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest