Without Remorse: Michael B. Jordan je stroj na zabíjení v prvním traileru nové akce

Without Remorse: Michael B. Jordan je stroj na zabíjení v prvním traileru nové akce | Fandíme filmu
Amazon Prime
Zobrazit další 4 obrázky
Jack Ryan není ani zdaleka jedinou zajímavou postavou z románů Toma Clancyho.

Filmová adaptace románu Without Remorse (Tom Clancy's Without Remorse) legendárního amerického spisovatele Toma Clancyho vtrhne na streamovací službu Amazon Prime už 30. dubna 2021. Film natočil režisér Stefano Sollima (Sicario 2: Soldado) dle scénáře Taylora Sheridana (Wind River) a zaměřuje se na osudy Johna Kellyho (později známého jako John Clarke). Bývalý člen speciální jednotky Navy SEALS se objevil v celkem sedmnácti knihách a postupem času se z něj vyklubal spolehlivý a efektivní operativní důstojní CIA. Hlavní role se ujal charismatický Michael B. Jordan a očekává se, že Without Remorse bude prvním dílkem v atraktivní frančíze. Tentokrát bychom se měli podívat na Kellyho profesní začátky a postup vzhůru, působení ve speciální jednotce a dost možná se dozvíme i to, proč si změnil jméno.

Hlavní hrdina bude ve filmu mimo jiné rozplétat nebezpečné mezinárodní spiknutí a mstít se za vraždu těhotné manželky, tudíž nudit bychom se vskutku neměli. Po boku Jordana se v Sollimově počinu představí i Joddie Turner-Smith, Jamie Bell, Cam Gigandet, Jacob Scipio, Jack Kesy, Todd Lasance, Luke Mitchell a Guy Pearce. Pakliže bude film úspěšný, počítají v Paramountu (Amazon Studios jsou distributorem) s pokračováním (Rainbow Six). Vzhledem k tomu, že datum premiéry se kvapem blíží, tvůrci se konečně vytasili s trailerem. Co na něj říkáte?

Zdroj: Amazon

Foto: Amazon Prime

Galerie: 5

Without Remorse: Michael B. Jordan je stroj na zabíjení v prvním traileru nové akce | Fandíme filmu Without Remorse: Michael B. Jordan je stroj na zabíjení v prvním traileru nové akce | Fandíme filmu Without Remorse: Michael B. Jordan je stroj na zabíjení v prvním traileru nové akce | Fandíme filmu Without Remorse: Michael B. Jordan je stroj na zabíjení v prvním traileru nové akce | Fandíme filmu Without Remorse: Michael B. Jordan je stroj na zabíjení v prvním traileru nové akce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu