The Rock prozradil, jaká různá zranění během kariéry prodělal

The Rock prozradil, jaká různá zranění během kariéry prodělal | Fandíme filmu
Dwayne Johnson / Instagram
Zobrazit další 4 obrázky
Bolístky jsou nedílnou součástí sportu a v minulosti jim neunikla ani nejzářivější hollywoodská hvězda současnosti.

Dwayne Johnson momentálně tvrdě dře v posilovně a chystá se na natáčení komiksovky Black Adam. Vzhledem k tomu, že kalifornský rodák se odmalička věnoval sportu, ať už se bavíme o americkém fotbalu či později wrestlingu a systematickém posilování, přirozeně se mu nevyhnula zranění. Fanouškům asi není třeba připomínat, že právě potíže se zády způsobily, že Johnson se vzdal snu prosadit se v zámořské profesionální lize amerického fotbalu NFL. Nicméně těch nepříjemných a bolestivých okamžiků zažil vícero. Prodělal čtyři operace kolen, měl natržené svaly a přitahovače svalů, třikrát mu operovali kýlu, přečkat musel i natrženou achilovku, podstoupil de facto kompletní rekonstrukci ramene a v neposlední řadě řešil v různé podobě zmíněná záda a bederní páteř.

Oblíbený herec si dobře uvědomuje, že má jen jedno tělo, přičemž se snaží nešidit regeneraci a případné hojení šrámů, které logicky k posilování a sportu obecně patří. Když si člověk představí, jaké tréninkové objemy si Johnson dopřává, zodpovědný přístup k tělu se jeví jako absolutní nutnost. Jak sám říká, tyhle chvilky klidu si převelice užívá.

Zdroj: Dwayne Johnson / Instagram

Foto: Dwayne Johnson / Instagram

Galerie: 5

The Rock prozradil, jaká různá zranění během kariéry prodělal | Fandíme filmu The Rock prozradil, jaká různá zranění během kariéry prodělal | Fandíme filmu The Rock prozradil, jaká různá zranění během kariéry prodělal | Fandíme filmu The Rock prozradil, jaká různá zranění během kariéry prodělal | Fandíme filmu The Rock prozradil, jaká různá zranění během kariéry prodělal | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu