Nová Paranormal Activity a další Řbitov zviřátek míří na stream

Nová Paranormal Activity a další Řbitov zviřátek míří na stream | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Studio Paramount Pictures odhalilo nabídku filmů, které chystá pro novou službu, s níž chce konkurovat Netflixu.

Streamovací služba Paramount+ chce být konkurenceschopná. Po nedávném oznámení studia Paramount Pictures, že blockbustery jako Mission: Impossible 7 či Tiché místo 2 pofrčí na stream již po 45 dnech v kinech, jsme se dočkali taktéž nástřelu titulů, které světové kinosály vynechají úplně a pomažou přímo na televizní obrazovky skrze Paramount+. Zásadní jsou v tuhle chvíli dva projekty - horory Paranormal Activity a Řbitov zviřátek.

O restartu "paranormální duchařiny" jsme už psali, ale pro připomenutí zopakujme, že na režijní sedli usedne William Eubank (Signál z neznáma, Pod vodou), přičemž scénář mu připraví Christopher Landon (Slečna bestie, Všechno nejhorší 1+2). Formát found footage zůstane zachován a dočkat bychom se snad měli inovativního a svěžího přístupu k látce. K frančíze se vrací v roli producentů i Jason Blum a Oren Peli. Datum premiéry bylo stanoveno na 4. března 2022.

Paramount Pictures
Frančíza Paranormal Activity

Čerstvě byla oznámena i nová verze Řbitovu zviřátek, tedy další pokus o filmovou adaptaci světoznámého románu Stephena Kinga. Naposledy jsme se s rodinou Creedových v kinech setkali v roce 2019 a přiznejme si, že nám režisérské duo Kevin Kölsch a Dennis Widmyer žádný zázrak nenaservírovalo. Film určitě měl světlé momenty, leč celkově se jednalo spíše o průměrnou věc. Tentokrát bychom se měli podívat dál do minulosti, tudíž by mělo jít de facto o prequel, který bude řešit dění před příchodem rodiny Creedů.

Závěrem pouze telegraficky. Na službu Paramount+ míří rovněž snímky The In Between, v němž bude s hlavní hrdinkou komunikovat zesnulý přítel, plus animáky Beavis and Butt-Head, Avatar: The Last Airbender a The SpongeBob SquarePants Movie: Sponge On The Run.

Zdroje: Deadline, Variety, SlashFilm

Foto: Paramount Pictures (Řbitov zviřátek)

Galerie: 2

Nová Paranormal Activity a další Řbitov zviřátek míří na stream | Fandíme filmu Nová Paranormal Activity a další Řbitov zviřátek míří na stream | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu