Jeepers Creepers: Smrtící strašák se dočká nové trilogie

Jeepers Creepers: Smrtící strašák se dočká nové trilogie | Fandíme filmu
United Artists
Zobrazit dalších 7 obrázků
Příšera se vrátí a znovu bude vraždit. Do kin chce vtrhnout ještě letos.

V hororové trilogii Jeepers Creepers jsme sledovali prastaré stvoření, které se jednou za dvacet tři let na dvacet tři dní probudí a s velkou chutí se pouští do vraždění lidí. Creeper si své oběti vybíral podle pachu jejich strachu a po smrti si pro sebe nechával některé jejich orgány. Jednička z roku 2001 vychází z trilogie jako nejzdařilejší, pak to šlo s dalším novým dílem s kvalitou dolů. Poslední řádění Creepera jsme viděli v roce 2017 a někdo evidentně v téhle příšeře vidí stále dost potenciálu na to, aby se po letech zase vrátila a opět se nás pokusila vyděsit. Nový přírůstek v sérii nebude pokračováním, ale restartem. V plánu je rovnou nová trilogie a premiéra prvního dílu je stanovena na letošní podzim.

Jeepers Creepers: Reborn se budou odehrávat v jednom městě na hororovém festivalu v Louisianě, jenž přiláká stovky geeků, šílenců a velkých hororových fanoušků z širokého okolí. Mezi nimi je i fanda Chase s přítelkyní Laine, která by celou akci raději vynechala. Ale jak se událost blíží, Laine začne mít nevysvětlitelné předtuchy a znepokojivé vize, které jsou spojené s minulostí města. Zejména s místní legendou a mýtem o Creeperovi. Laine věří, že se blíží něco nadpřirozeného a ona je přímo uprostřed toho všeho.

Film byl natočen na přelomu loňského a letošního roku v Los Angeles a momentálně se pracuje na postprodukci. Na režisérkou stoličku ale už neusedl duchovní otec série Victor Salva, ale Timo Vuorensola. Ten nám dal před lety hodně bláznivou sci-fi komedii Iron Sky a ještě bláznivější pokračování. Scénář k Jeepers Creepers: Reborn napsal Sean-Michael Argo, který při pohledu na jeho dosavadní práce příliš velkou důvěru nebudí.

Foto: United Artists

Zdroj: Variety

Galerie: 8

Jeepers Creepers: Smrtící strašák se dočká nové trilogie | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Smrtící strašák se dočká nové trilogie | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Smrtící strašák se dočká nové trilogie | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Smrtící strašák se dočká nové trilogie | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Smrtící strašák se dočká nové trilogie | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Smrtící strašák se dočká nové trilogie | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Smrtící strašák se dočká nové trilogie | Fandíme filmu Jeepers Creepers: Smrtící strašák se dočká nové trilogie | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu