Bleskovky: Daisy Ridley o tom, zda se vrátí ke Star Wars

Bleskovky: Daisy Ridley o tom, zda se vrátí ke Star Wars | Fandíme filmu
Lucasfilm
Superhrdinský animák v hrané podobě, nejlépe obsazený film roku, bláznivá romance a další krátké filmové zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

V "romanci" zhrzení ex manipulují své ztracené lásky

Nová romantická komedie se jmenuje I Want You Back. Snímek připravuje Amazon a pojednává o Emmě a Peterovi, kteří si mysleli, že si co nevidět vezmou své partnery, budou s nimi mít děti a domek na předměstí. Oba dva ale náhle dostanou kopačky. Oba jsou to třicátníci a mají obavu, že propásli šanci na životní štěstí. Bez vyhlídek a ve strachu z osamění dají dohromady zoufalý plán na to, jak svým bývalým zničit jejich současné vztahy a získat je zpátky. V hlavních rolích Charlie Day (It’s Always Sunny in Philadelphia) a Jenny Slate (Parks and Recreation), Gina Rodriguez (Jane the Virgin), dále hrají Scott Eastwood (Pacific Rim: Uprising), Manny Jacinto (The Good Place) a Clark Backo (Letterkenny). Režíruje Jason Orley. (Zdroj: Deadline)

Nabušený film ještě nabušenější

Don’t Look Up, novinka Adama McKaye je komedií o dvou druhořadých astronomech, kteří se vydávají na mediální turné, aby přesvědčili veřejnost o tom, že se na Zemi blíží smrtící kometa. Snímek má nabité obsazení, když si hlavní role rozebrali Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Ariana Grande, Matthew Perry, Chris Evans, Tyler Perry, Melanie Lynskey, Rob Morgan nebo Ron Perlman. Pokud by vám to stále přišlo málo, pak pro vás máme další dva přírůstky. Obsazení rozšíří oscarový držitel Mark Rylance a Michael Chiklis (Policejní odznak, Gotham). (Zdroj: Collider)

Hraná velká šestka

Na začátku týdne se objevil na serveru The DisInsider divoký drb, podle kterého by se hrdinové z Velké šestky měli objevit v hraných filmech od Marvelu. Velká šestka původně začala jako komiks, později ji Disney zadaptoval jako samostatný animák. Údajně by se v hrané formě měli objevit alespoň ústřední hrdina Hiro a nafukovací robot Baymax. Magazín Variety následně přišel s protichůdným tvrzením – podle jeho zdrojů uvnitř studia Marvel se nic takového nechystá. Šéfredaktor The DisInsideru si nicméně dál stojí za svým a trvá na tom, že objevení hrdinů Velké šestky v nějakém z příštích Marvel projektů v plánu je.

Uvidíme, co se z toho nakonec vyvine. Minimálně cameo v rozsahu kačera Howarda ve Strážcích Galaxie by nás asi nepřekvapilo. Zvlášť když se u Marvelu bude víc a víc cestovat paralelními dimenzemi. (Zdroje: Variety, The DisInsider, Skyler Shuler)

Rey zpátky do Star Wars

Daisy Ridley byla v rozhovoru dotázána, zda se ještě vrátí někdy ke Star Wars. Odpověděla diplomaticky: „Víte jak to je – nikdy neříkej nikdy. Vždycky jsem otevřená možnosti se k roli vrátit. Zároveň je ale krásné, jak je svět [Hvězdných válek] obrovský a ještě se v něm odvypráví tolik různých příběhů. Myslím, že než by vůbec mohlo být pomýšleno na můj případný návrat, tak je na řadě celá řada jiných skvělých věcí. Pro tuhle chvíli je podle mne čas se rozloučit.“ (Zdroj: Gamespot)

Ohákni si svého mafiána

The Outfit je kriminální drama, které jako svou režijní prvotinu připravuje Graham Moore, oscarový scenárista Kódu enigmy. Snímek pojednává o anglickém krejčí, jenž léta šil obleky na proslulé londýnsé Savile Row. Po osobní tragédii skončí v Chicagu, kde v malém krámku v zaprášené části města šije krásné oblečení pro jediné lidi v okolí, kteří si jej mohou dovolit – pro nebezpečné gangstery. V hlavní roli Mark Rylance, dále hrají Dylan O’Brien, Zoey Deutch a Johnny Flynn. (Zdroj: Deadline)

Obří Lego inspirované Pánem prstenů

Zdroje: Deadline I, II, Gamespot, Collider, Skyle Shuler, The DisInsiderVariety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest