Spider-Man 3: Video ze zákulisí odhalilo oficiální název filmu

Spider-Man 3: Video ze zákulisí odhalilo oficiální název filmu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Také jsou tu první fotky přímo z filmu, Tom Holland slibuje masivní akční scénu a dozvídáme se podrobnosti o obsazení dalších postav.

Je to tady, třetí Spider-Man s Tomem Hollandem odhalil svůj oficiální název. Ten zní Spider-Man: No Way Home. Tedy zhruba Spider-Man se nemůže vrátit domů. Série tak udržela tradici, kdy každý film měl v názvu slovo „Home“ - „Domov“. Název naznačuje, že Peter Parker (Holland) se nebude moci vrátit domů, protože je na útěku před úřady poté, co jej v minulém filmu Mysterio falešně obvinil z páchání rozsáhlých škod a vraždění. Popřípadě by mohl název odkazovat k tomu, že se Peter ztratí někde mimo naši realitu a nebude do ní moci najít cestu zpátky. Z toho, co o snímku víme, tak k cestování mezi realitami skutečně dojde.

Název se dlouhou dobu tajil a zašlo to dokonce tak daleko, že se zatajování názvu stalo součástí propagační kampaně. Nakonec jej odhalilo žertovné video, kde si ústřední herecká trojka dělá legraci z toho, že jí režisér Jon Watts nechce skutečný název prozradit. V galerii můžete vidět hned několik žertovných podtitulů třetího Spider-Mana, o které se podělili Tom Holland, Zendaya a Jacob Batalon včera.

Ti zároveň sdíleli vůbec první fotky přímo z filmu, které si můžete dole v galerii taktéž prohlédnout. Napovídají nám několik věcí. Trojici vidíme minimálně na jedné fotce v jakémsi sklepě. Naznačuje fotka, že Peter Parker se bude po Mysteriově odhalení ze závěru předchozího snímku skrývat? Zřejmě také alespoň na jedné z fotek se trojka nachází v Sanctum Sanctorum, newyorském sídle Doctora Strange. Fanoušci tak usuzují podle lampy, kterou má MJ (Zendaya) za ramenem. Stejná lampa v předchozím filmu byla v Sanctum Sanctorum k vidění. Pokud jde skutečně o Strangeoovo sídlo, pak se nabízí otázka, proč místnost působí tak zanedbaně. A fotky by také mohly být indicií, že právě tahle trojice postav jsou hlavní hrdinové filmu.

To by jistě bylo pozitivní zprávou pro všechny ty fanoušky, kteří se obávají, že snímek bude přetékat postavami. Před časem hollywoodské zpravodaje potvrdily, že ve filmu uvidíme Spider-Many a padouchy ze starších pavoučích filmů. Jmenovitě se hovořilo o Tobeym Maguirovi, Andrew Garfieldovi, Jamiem Foxxovi či Alfredu Molinovi. Zajímavé je, že nejnovější nařízení Marvelu zřejmě hercům ukládá v rozhovorech rovnou lhát. Dříve se herci pokoušeli zapeklité otázky obejít nebo nabídli upřímné „o filmu zatím nesmím říkat cokoliv bližšího“. Teď Tom Holland už v několika interview (Esquire, Jimmy Fallon) řekl, že v tuhle chvíli žádní další Spider-Mani ve filmu nejsou, nebo minimálně on o tom nic neví.

Hollywoodští insideři při podobném vyvracení nicméně dál trvají na tom, že všichni zmiňovaní herci ve třetím Hollandově Spider-Manovi skutečně vystupují a tu a tam se objeví zpráva, že některý z herců byl spatřený na natáčení. Krom již dříve zmiňovaných postav je čím dál častěji s filmem spojovaný také záporák Goblin, zřejmě v podání Willema Dafoa. A údajně by se měla objevit také Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff, hvězda aktuální série WandaVision. Herečka v nedávném rozhovoru pro Capital FM řekla k tématu následující: „Jestli jsou v tom filmu opravdu všichni, tak předpokládám, že byste se mohli dočkat i [Scarlet Witch]. Ale myslím, že zatím jsem se na téhle párty neukázala.“ Žádné jasné potvrzení tedy nemáme, nicméně zřejmé je, že ve filmu můžeme čekat celou řádku hvězdných hostů.

Vedle účasti nejznámějších hvězd se nedávno také proslechlo, že Arian Moayed byl obsazený do vedlejší role detektiva, a že Marvel hledá herce do vedlejších rolí agentů, úředníků, ostrahy, právníků a zaměstnanců soudní síně. Což mezi fanoušky vyvolalo další spekulace o tom, zda se ve filmu neukáže právník Matt Murdoch (alias Daredevil). A pak je tu ještě postava, kterou hraje Tomův bratr Harry Holland. Ten dostal ve snímku čestnou roličku drogového dealera, na kterého Spider-Man v New Yorku narazí. (Harryho můžete vidět na fotce ze zákulisí dole v galerii).

Tajnůstkář Tom Holland poskytl také rozhovory Collideru a Cinemablendu, kde dokázal zjitřit pozornost fanoušků, aniž by prozradil cokoliv konkrétního. V jednom rozhovoru řekl, že nečetl zatím celý scénář, protože film se upravuje za pochodu, jak je u podobných velkofilmů běžné. Lze předpokládat, že se do poslední chvíle řeší, které všechny hvězdné hosty se nakonec podaří získat a bez kterých se bude muset příběh obejít. Dále Holland zopakoval svoje starší tvrzení, podle kterého je Spider-Man: No Way Home ten nejambicióznější samostatný komiksový film vůbec. Konkrétně uvedl, že zhruba měsíc natáčeli tu nejúžasnější bojovou scénu, jakou kdy v superhrdinském filmu viděl.

To jsou opravdu silná slova. Jestli se je podařilo filmařům naplnit, se dozvíme letos na Vánoce a podle zveřejněného videa ze zákulisí se na snímek můžeme těšit exkluzivně v kinech. Tak snad do té doby budou v provozu.

Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Foto: Marvel

Zdroje: Sony/Marvel, Capital FM, Esquire, Jimmy Fallon, The GWW, Movieweb, Murphys Multiverse, Collider, Cinemablend, Daniel Richtman, KC Walsh, Charles Murphy

Galerie: 10

Spider-Man 3: Video ze zákulisí odhalilo oficiální název filmu | Fandíme filmu Spider-Man 3: Video ze zákulisí odhalilo oficiální název filmu | Fandíme filmu Spider-Man 3: Video ze zákulisí odhalilo oficiální název filmu | Fandíme filmu Spider-Man 3: Video ze zákulisí odhalilo oficiální název filmu | Fandíme filmu Spider-Man 3: Video ze zákulisí odhalilo oficiální název filmu | Fandíme filmu Spider-Man 3: Video ze zákulisí odhalilo oficiální název filmu | Fandíme filmu Spider-Man 3: Video ze zákulisí odhalilo oficiální název filmu | Fandíme filmu Spider-Man 3: Video ze zákulisí odhalilo oficiální název filmu | Fandíme filmu Spider-Man 3: Video ze zákulisí odhalilo oficiální název filmu | Fandíme filmu Spider-Man 3: Video ze zákulisí odhalilo oficiální název filmu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu