Only God Forgives: První trailer je tady

Only God Forgives: První trailer je tady | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Nicolas Winding Refn, režisér Drive, natočil nový film s Ryanem Goslingem. Pusťte si první videa, prohlédněte si nejnovější fotky.

O novém filmu dánského režiséra Nicolase Windinga Refna (Drive) jsme vás na našem webu informovali hned několikrát. Režisér sám svou novinku označuje za „moderní western“ zasazený do ulic Bangkoku. Only God Forgives bude další revenge thriller obohacený o režisérův autorský přístup k násilí a výrazným postavám a herec Ryan Gosling samozřejmě nesmí chybět.

Dnes se na internetu objevil první trailer, který naznačuje, že se Only God Forgives od úspěšného filmu Drive moc lišit nebude (aspoň na první pohled). Pravděpodobně budeme mít opět co do činění s málomluvnou, postavou, která se nám během pár scén zaryje pod kůži. Nejvýraznější změnou oproti předchozímu snímku je tak motiv hlavní postavy (podle všeho by se mělo jednat o bratrskou pomstu) a změna lokace.

Ačkoliv trailer žádné vyloženě brutální scény neukazuje, až lehce snová atmosféra dává jasně najevo, že na násilné, potažmo bojové scény určitě dojde. Chytlavá elektronická hudba, špinavé ulice Bangkoku a zatraceně stylová filmařina. Lze se na to netěšit?

Only God Forgives: První trailer a teaser

 

Zdroje obrázků: Allocine, Collider

Galerie: 4

Only God Forgives: První trailer je tady | Fandíme filmu Only God Forgives: První trailer je tady | Fandíme filmu Only God Forgives: První trailer je tady | Fandíme filmu Only God Forgives: První trailer je tady | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu