Predátor míří mezi Komanče: Seznamte se s postavami

Predátor míří mezi Komanče: Seznamte se s postavami | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 1 obrázek
Nekompromisní vesmírný drsňák bude lovit indiány a dostane pravděpodobně na budku od ambiciózní bojovnice.

Výbuch akčního scífka Predátor: Evoluce v roce 2018 se jevil jako na dlouhou dobu poslední hřebíček do rakve populárního vesmírného lovce, s nímž se prvně kočkoval Arnold Schwarzenegger už v roce 1987 v kultovním bijáku režiséra Johna McTiernana. Trošku překvapivě tomu tak ovšem nebude, jelikož režisér Dan Trachtenberg (Ulice Cloverfield 10) se pokusí za pomoci scenáristy Patricka Aisona chřadnoucí frančízu oživit a vrátit jí lesk. Predátor by měl dle zpráv serveru AVP Galaxy tentokrát vyrazit mezi indiány z kmene Komančů a mimo jiné se střetnout s drsnou bojovnicí, jež se hodlá vzepřít genderovým stereotypům. Chce totiž mužům ukázat, že i ženské umí pořádně přitvrdit. První informace rovněž poukazovaly na to, že vyprávění se bude odehrávat v minulosti, v době před příjezdem bílých osadníků na severoamerický kontinent.

20th Century Fox
Predátor (1987)

Nyní se objevily další predátoří novinky. Jednou z nich je, že natáčení by dle všeho mělo vypuknout už v polovině května v kanadském Calgary. Současně server AVP Galaxy zveřejnil několik detailů, které údajně vycházejí z obsáhlejší produkční synopse. Ve středu dění, jak bylo řečeno, se ocitne Kee, dívka z kmene Komančů, které se tradiční genderové pořádky příliš nezamlouvají. Hlavní hrdinka má velice blízko ke svému mladšímu bratrovi jménem Taabe, z něhož se má jednoho dne stát vůdce kmene. Taabe ke Kee vždy vzhlížel, poněvadž ona sama nikdy na své mužské protějšky nic neztrácela. Představuje pro něj inspiraci a příklad hodný následování. Kee je čestná a má jedinečnou schopnost vhledu. Ráda by se více prosadila v maskulinním světě Komančů, přičemž nečekaná hrozba jí poskytne šanci ukázat, že se snadno vyrovná kdejakému mladému válečníkovi.

Castingové oddělení v tuto chvíli pátrá po ideálních kandidátech. Dívce (Kee) by mělo být přibližně devatenáct, chlapec (Taabe) má být zhruba o dva roky mladší. Koronavirová pandemie samozřejmě může způsobit odklad produkčních prací, ale momentálně by mělo by vše na nejlepší cestě. Nástřel příběhu de facto pouze naznačuje obecnější dějový rámec, nicméně poslat Predátora do minulosti mezi indiány může být oním tvůrčím impulzem, který série nutně potřebuje.

Zdroj: AVP Galaxy

Foto: 20th Century Fox (Predátor: Evoluce)

Predátor

11.06.1987 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Predátor míří mezi Komanče: Seznamte se s postavami | Fandíme filmu Predátor míří mezi Komanče: Seznamte se s postavami | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest