WandaVision: Po rozjezdu přichází divoká jízda, jak slibuje šéfka série i trailery

WandaVision: Po rozjezdu přichází divoká jízda, jak slibuje šéfka série i trailery | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 4 obrázky
Podle vrchní scenáristky každá další epizoda přinese něco vzrušujícího. Několik zveřejněných trailerů to potvrzuje.

Minisérie WandaVision pokračuje s pátou epizodou, takže se nacházíme v určitém poločase. A vypadá to, že doteď to byl jen pozvolný rozjezd, který vykolíkoval hřiště, na kterém se po rozcvičce odehraje ostrý zápas. Vrchní scenáristka Jac Schaeffer v rozhovoru pro The Playlist uvedla, že odteď už bude série divoká jízda a každá epizdoa nabídne něco vzrušujícího.

Marvel zřejmě tuší, že část diváků byla z pozvolného rozjezdu lehce rozpačitá, a tak zveřejnil hned několik nových trailerů se záběry z druhé poloviny sezony. Pokud nechcete vidět, co nás čeká, tak si ukázky rozhodně nepouštějte, protože odhalují dost. Základní tajemství toho, jak bylo odříznuto město Westview od světa a zda Wandu (Elizabeth Olsen) někdo ovlivňuje, zatím zůstává nezodpovězeno, ale dočkali jsme se jiných odhalujících výjevů. Je patrné, že Wanda se dál bude snažit všechno řídit a udržet si svou idealistickou bublinku. Vision (Paul Bettany) se ale přesto Westview pokusí opustit a jak vidno, nebude to pro něj vůbec příjemná zkušenost. A mimo bublinu se podívá také sama Wanda. Dovnitř naopak zkusí prorazit jakési speciální vozidlo dohlížejících agentů.

V jednu chvíli se šuškalo, že by v pátek 5. února mohl Marvel zveřejnit hned dvě epizody naráz, nakonec se ale tahle varianta nepotvrdila. Dvojité porce WandaVision bychom se však někdy později dočkat mohli, jinak série bude 4. března kolidovat s uvedením Disneyho animáku Raya a drak. Dole v galerii najdete nejnovější plakáty. A při procházení internetu buďte extrémně opatrní! Pro nadcházejí epizody unikly ven opravdu podrobné spoilery!

WandaVision je devítidílná minisérie od Marvel Studios, natočená pro službu Disney+. Je pevnou součástí provázaného světa Marvelu a pojednává o tom, co bylo s Wandou Maximoff po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff, Paul Bettany jako Vision, Kat Dennings jako Darcy Lewis a Randal Park jako Jimmy Woo. Teyonah Parris ztvární dospělou Monicu Rambeau a Kathryn Hahn „vlezlou sousedku“. Showrunnerkou je Jac Schaeffer, režíruje Matt Shakman. 

Foto: Marvel

Zdroje: The Playlist, Marvel

Galerie: 5

WandaVision: Po rozjezdu přichází divoká jízda, jak slibuje šéfka série i trailery | Fandíme filmu WandaVision: Po rozjezdu přichází divoká jízda, jak slibuje šéfka série i trailery | Fandíme filmu WandaVision: Po rozjezdu přichází divoká jízda, jak slibuje šéfka série i trailery | Fandíme filmu WandaVision: Po rozjezdu přichází divoká jízda, jak slibuje šéfka série i trailery | Fandíme filmu WandaVision: Po rozjezdu přichází divoká jízda, jak slibuje šéfka série i trailery | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest