Last Voyage of the Demeter: Posádka lodi nemá kam utéct před žíznivým Drákulou

Last Voyage of the Demeter: Posádka lodi nemá kam utéct před žíznivým Drákulou | Fandíme filmu
Warner-Pathé Distributors / 20th Century Fox
Zobrazit další 3 obrázky
Kruté monstrum zřejmě po letech odkladů konečně vypluje a posádka se má rozhodně na co těšit.

Více než osmnáct let se chystá upíří horor Last Voyage of the Demeter, v němž bychom se měli podívat na palubu obchodní lodi převážející rakev s hrabětem Drákulou. Plavba z Transylvánie do Anglie přirozeně nebude probíhat dle plánů posádky, neboť krvelačný zabiják nastartuje brutální masakr, který skončí pro námořníky velice bolestivě a tragicky. O projektu, vycházejícím z kapitoly The Captain’s Log z klasického hororového románu Dracula spisovatele Brama Stokera, se hovoří zhruba od začátku tisíciletí, přičemž první verzi scénáře napsal již v roce 2002 Bragi Shut. Kolem filmu se motala taktéž poměrně dlouhá řada režisérů, když skloňována byla jména jako Robert Schwentke, Marcus Nispel, Stefan Ruzowitzky nebo David Slade. Momentálně má vše pod palcem šikovný norský lodivod André Øvredal (Tajemství slečny neznámé, Noční můry z temnot, Torden), jenž má k ruce upravený scénář z pera Zaka Olkewicze (chystaný Bullet Train režiséra Davida Leitche).

Nyní se konečně zdá, že se blíží první klapka, poněvadž server Deadline potvrdil první castingový úlovek, kterým je Corey Hawkins. Dvaatřicetiletý rodák z Washingtonu si postupně buduje solidní kariéru, když zabodoval v prvé řadě v životopisném dramatu Straight Outta Compton a posléze se objevil třeba ve snímcích Kong: Ostrov lebek, BlacKkKlansman či 6 Underground: Tajné operace. V tuhle chvíli není známo, kdy by měla produkce odstartovat.

Zdroj: Deadline

Foto: WP Distributors / 20th Century Fox (ilustrační, ze snímku Dracula: Prince of Darkness)

Galerie: 4

Last Voyage of the Demeter: Posádka lodi nemá kam utéct před žíznivým Drákulou | Fandíme filmu Last Voyage of the Demeter: Posádka lodi nemá kam utéct před žíznivým Drákulou | Fandíme filmu Last Voyage of the Demeter: Posádka lodi nemá kam utéct před žíznivým Drákulou | Fandíme filmu Last Voyage of the Demeter: Posádka lodi nemá kam utéct před žíznivým Drákulou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest