The World to Come: Vanessa Kirby a Katherine Waterston prožívají romanci v nehostinné divočině

The World to Come: Vanessa Kirby a Katherine Waterston prožívají romanci v nehostinné divočině | Fandíme filmu
Bleecker Street
Zobrazit dalších 6 obrázků
Další lesbické dobové romantické drámo je na cestě a v tomhle případě zavítáme na americký kontinent poloviny devatenáctého století.

Lesbických dramat/romancí vzniká v poslední době relativně dost a výjimkou nejsou ani dobové kousky (kupříkladu Portrét dívky v plamenech z roku 2019). Ve snímku The World to Come se podíváme do poloviny devatenáctého století na hranici amerického osídlení, kde se nežilo zrovna lehce. Předěl mezi drsnou divočinou a civilizací byl krutým místem, kde sice nebyla nouze o půdu k farmaření, ovšem jakékoliv selhání končilo povětšinou bolestivě. Rovněž si člověk musel zvyknout na to, že příliš sousedů mít kolem sebe asi nebude. V těchto složitých podmínkách k sobě pocítí sympatie Katherine Waterston a Vanessa Kirby, přičemž všemu budou přihlížet jejich filmoví manželé s tvářemi Caseyho Afflecka a Christophera Abbotta.

Snímek natočila norská režisérka Mona Fastvold dle scénáře Jima Sheparda (napsal románovou předlohu) a Rona Hansen. Romantické drama zatím sbíralo pouze festivalové ohlasy. Server RottenTomatoes hlásí doposavad šestnáct kladných recenzí, žádnou negativní a průměrný rating 8/10. Trailer působí docela syrovým dojmem a lze si všimnout poměrně funkční chemie mezi Waterston a Kirby. LGBTQ tematika teď filmaře očividně láká (viz loňský Ammonite s Kate Winslet a Saoirse Ronan), tak uvidíme, jak co do kvalit dopadne The World to Come. Premiéra by měla proběhnout ve vybraných kinech 12. února 2021 a 2. března 2021 dorazí snímek na VOD.

Zdroj: Bleecker Street

Foto: Bleecker Street

Galerie: 7

The World to Come: Vanessa Kirby a Katherine Waterston prožívají romanci v nehostinné divočině | Fandíme filmu The World to Come: Vanessa Kirby a Katherine Waterston prožívají romanci v nehostinné divočině | Fandíme filmu The World to Come: Vanessa Kirby a Katherine Waterston prožívají romanci v nehostinné divočině | Fandíme filmu The World to Come: Vanessa Kirby a Katherine Waterston prožívají romanci v nehostinné divočině | Fandíme filmu The World to Come: Vanessa Kirby a Katherine Waterston prožívají romanci v nehostinné divočině | Fandíme filmu The World to Come: Vanessa Kirby a Katherine Waterston prožívají romanci v nehostinné divočině | Fandíme filmu The World to Come: Vanessa Kirby a Katherine Waterston prožívají romanci v nehostinné divočině | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu