The Wolverine: Teaser je konečně tady

The Wolverine: Teaser je konečně tady | Fandíme filmu
Tak jsme se dočkali, je to pecka! AKTUALIZOVÁNO o druhý trailer.

Pravda, spíš než teaserů jsme se dočkali regulérních trailerů, avšak to čert vem. První upoutávky na The Wolverina jsou tady a my si můžeme po nekonečných řečech tvůrců konečně udělat také vlastní obrázek.

Především je definitivně jasné, jaký příběh nás vlastně čeká. Wolverine je už unavený svou nesmrtelností, unavený tím, jak všechno co je mu drahé, postupně chřadne a on zůstává stále stejný. Stáhne se tedy do ústraní a pustne. K návratu do civilizace ho přiměje až jeho dávný přítel, kterému za druhé světové války zachránil život před výbuchem pumy (dost možná atomové). Od té doby se z přítele Shingena stal zámožný muž, který teď Loganovi nabízí jedinečnou příležitost: Pomocí vyspělé technologie z něj dokáže opět učinit smrtelníka. Nicméně se zdá, že o svou nezranitelnost Wolverine přijde v tu nejméně vhodnou chvíli a ještě se mu po ní bude stýskat. Komiksový záporák Silver Samurai i nadále zůstává v poměrně důkladném utajení a stejně tak si budeme muset do dalších upoutávek počkat na bližší seznámení s Loganovou milou Mariko, Shingenovou dcerou.

Co se samotného traileru týče, zatím na mě působí malinko jako střet dvou světů. V upoutávkách lze vidět materiál, který nám už delší dobu slibuje režisér Mangold – otázky smrtelnosti a cti, osamělého Wolverina izolovaného v cizí zemi a samurajskou tematiku, včetně šermířských soubojů spárů proti katanám. V přímém kontrastu se zahloubaným Wolverinem jsou ale nepříjemně digitální akční scény, obzvláště ta na střeše rozjetého rychlovlaku, která jako by vypadla z Origins a působí v trailerech jako pěst na oko. Uvidíme, jak bude sekvence vypadat v hotovém filmu, nicméně prozatím zůstanu ostražitý. Spokojenost převládá, ale k dokonalosti upoutávkám přeci jen kousíček chybí.

The Wolverine: Mezinárodní trailer

 

The Wolverine: První teaser trailer

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu