Režisér Fightera a Terapie láskou chystá jeden z herecky nejnabitějších filmů posledních let

Režisér Fightera a Terapie láskou chystá jeden z herecky nejnabitějších filmů posledních let | Fandíme filmu
Warner Bros. / Sony Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Natřískanému obsazení vévodí ex-Batman, Harley Quinn,  Neytiri a protagonista z Tenetu.

Režisér a scenárista David O. Russell patří k nejzajímavějším filmařům současného Hollywoodu, ačkoliv v posledních letech se držel stranou. Naposledy poslal do kin v roce 2015 Jennifer Lawrence v hlavní roli životopisné dramedie Joy, ale to už měl na kontě pecky jako Tři králové, Fighter a Terapie láskou. Jak vidno, nikdy neměl problém ukecat k účasti ve svých filmech hollywoodské hvězdy. Nejinak tomu bude i v případě doposavad nepojmenovaného projektu, o kterém se z hlediska obsahu neví vůbec nic, leč přehled máme alespoň o hereckém ansámblu. A nutno podotknout, že sestava bude vskutku výjimečná. Posuďte sami: Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek, Zoe Saldana, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Mike Myers, Robert De Niro, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts a Alessandro Nivola.

Jak bylo řečeno, nadstandardní obsazení, přičemž natáčení by dle informací serveru Deadline mělo být již v plném proudu. Scénář si Russell napsal sám a v minulosti se spekulovalo o tom, že by se měl příběh soustředit na nečekané partnerství mezi doktorem a právníkem. Nic nebylo potvrzeno a žádné jiné detaily nebyly zveřejněny. Musíme si tedy počkat, co si pro nás Russell přichystal tentokrát. Určitě by rodák z New Yorku nesmírně rád prolomil smůlu a konečně uzmul zlatého plešouna. Těch pět neproměněných nominací ho musí asi strašit ve snech. Tak třeba to klapne v tomhle případě.

Zdroje: Deadline I, II

Foto: Warner Bros. / Sony Pictures

Galerie: 9

Režisér Fightera a Terapie láskou chystá jeden z herecky nejnabitějších filmů posledních let | Fandíme filmu Režisér Fightera a Terapie láskou chystá jeden z herecky nejnabitějších filmů posledních let | Fandíme filmu Režisér Fightera a Terapie láskou chystá jeden z herecky nejnabitějších filmů posledních let | Fandíme filmu Režisér Fightera a Terapie láskou chystá jeden z herecky nejnabitějších filmů posledních let | Fandíme filmu Režisér Fightera a Terapie láskou chystá jeden z herecky nejnabitějších filmů posledních let | Fandíme filmu Režisér Fightera a Terapie láskou chystá jeden z herecky nejnabitějších filmů posledních let | Fandíme filmu Režisér Fightera a Terapie láskou chystá jeden z herecky nejnabitějších filmů posledních let | Fandíme filmu Režisér Fightera a Terapie láskou chystá jeden z herecky nejnabitějších filmů posledních let | Fandíme filmu Režisér Fightera a Terapie láskou chystá jeden z herecky nejnabitějších filmů posledních let | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu