Hawkeye: První pohled na hrdinský kostým nové lučištnice

Hawkeye: První pohled na hrdinský kostým nové lučištnice | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Jeremy Renner a jeho svěřenkyně se poflakují s lukem v ruce po předvánočním New Yorku.

Produkce marvelovské minisérie Hawkeye šlape na plné obrátky a de facto každý den se objevují nové fotky z natáčení. Většina pozornosti se logicky upírá ke Kate Bishop, která by měla převzít pomyslnou štafetu od odvážného lučištníka s tváří Jeremy Rennera. Postavu ztvární talentovaná herečka Hailee Steinfeld a nutno podotknout, že ve stylovém fialovém outfitu nevypadá vůbec špatně, ba naopak. Samozřejmostí je i pečlivost a důraz na detaily (viz symbol na tričku). Současně je patrné, že na place zatím panuje pohodová atmosféra, tak snad dobrá nálada přetrvá i do budoucna.

V tuhle chvíli nevíme, zda se náhodou nějaká postava z Avengers alespoň na skok v očekávané sérii neukáže, nicméně je patrné, že i tak se bez dalších "superhrdinů" neobejdeme. Ostatně v předvánočním New Yorku nejsou oblečky všeho druhu žádnou novinkou.

V neposlední řadě se před kamerou ukázalo i potomstvo hlavního hrdiny, čili Lila (Ava Russo), Cooper (Ben Sakamoto) a Nate (Cade Woodward), s nimiž jsme se letmo seznámili v úvodu Avengers: Endgame.

Hawkeye rovná se nová marvelovská minisérie. V hlavní roli se dle očekávání vrací Jeremy Renner, novou hrdinku Kate Bishop hraje Hailee Steinfeld. Showrunnerem je Jonathan Igla. Scénář k minisérii společně s Iglem píší Katrina Mathewson a Tanner Bean. Režírují Rhys Thomas a duo Bert & Bertie.

Foto: Marvel Studios

Galerie: 5

Hawkeye: První pohled na hrdinský kostým nové lučištnice | Fandíme filmu Hawkeye: První pohled na hrdinský kostým nové lučištnice | Fandíme filmu Hawkeye: První pohled na hrdinský kostým nové lučištnice | Fandíme filmu Hawkeye: První pohled na hrdinský kostým nové lučištnice | Fandíme filmu Hawkeye: První pohled na hrdinský kostým nové lučištnice | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest