Fantastická zvířata: Mads Mikkelsen je oficiálně nový Grindelwald

Fantastická zvířata: Mads Mikkelsen je oficiálně nový Grindelwald | Fandíme filmu
Warner / Lellex1010
Zobrazit další 1 obrázek
Předchozí zprávy o nalezení náhrady za Johnnyho Deppa potvrdilo studio Warner Bros.

Tuhle historii pravděpodobně znáte, takže stručně: Britský soud rozhodl, že Johnny Depp může být označován za domácího násilníka. Od té doby dokonce byl nově zamítnut Deppův pokus o odvolání. Už po prvním rozhodnutí soudu studio Warner Bros. Deppa požádalo, aby opustil sérii Fantastická zvířata. Herec tak učinil. Podrobnosti jeho odchodu se dočtete ve starším článku. Okamžitě začalo hledání náhradníka a režisér David Yates měl od začátku v hledáčku Dána Madse Mikkelsena. Ten situaci poněkud rozmlžil, když v nedávném rozhovoru popřel, že se by o účasti v sérii vyjednával.

Nicméně Mads v tu chvíli zřejmě pouze zapíral nebo nevěděl, jak se situace vyvine, protože Warner Bros. teď v oficiální tiskové zprávě potvrdil, že to bude právě Mads Mikkelsen (Doctor Strange, Casino Royale), kdo se nově ujme role hlavního záporáka čarodějnické série, kouzelníka Grindelwalda. Mikkelsen aktuálně poskytuje rozhovory ke svojí novince Chlast, která si od nás vysloužila pochvalnou recenzi. A při té příležitosti herec také nostalgicky vzpomíná na seriál Hannibal, který byl předčasně ukončený po třech sezonách. Seriál měl skvělé recenze a oddané fanoušky, avšak na obnovení série to nestačilo. Tvůrci tak nikdy nedostali možnost zpracovat pro televizi Hannibalův nejslavnější příběh – Mlčení jehňátek (i když je pravda, že v té době by zfilmování bránily potíže s právy).

Úvodní obrázek je fotomontáž, ukazuje, jak si Mikkelsena v roli Grindelwalda představuje fanoušek Lellex1010.

V hlavních rolích vystupují Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller, Jude Law, Alison Sudol, Dan Fogler, Jessica Williams, Callum Turner či Claudia Kim. Režíruje David Yates, scénář napsali J.K. Rowling a Steve Kloves. Datum premiéry je přdběžně stanovené na 15. 7. 2022.

Zdroje: Lellex1010, Variety, Indie Wire I, II

Galerie: 2

Fantastická zvířata: Mads Mikkelsen je oficiálně nový Grindelwald | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Mads Mikkelsen je oficiálně nový Grindelwald | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu