Avengers se mezi sebou originálním způsobem urážejí pro charitu

Avengers se mezi sebou originálním způsobem urážejí pro charitu | Fandíme filmu
Pom Klementieff / AGBO_YouTube
Paul Rudd pro svou urážku dal dohromady kapelu složenou z dvojníků, Pom Klementieff povolala hvězdy Mission: Impossible.

Legrace musí být a nejinak je tomu ve světě filmu. A když z toho kápne i nějaký ten dolar na dobročinné účely, je to jenom dobře. To je koneckonců důvod, proč se navzájem dobírají představitelé superhrdinů z marvelovek. Vyhecovaná videa plná tzv. thrash talku (hecování a slovní provokování) se pojí k lize fantasy fotbalu, kterou každoročně zakládají režiséři Joe a Anthony Russoovi. Jedná se o charitativní akci, takže blbnutí pro dobrou věc. Pakliže tuto online hru neznáte, tak vězte, že je to de facto tipovačka (sportovní manažer), kdy si před každým kolem ligy amerického fotbalu (NFL) vyberete na jednotlivé posty hráče a body se vám přičtou na základě toho, jak vámi vybraní hráči reálně odehráli kolo, čili jak bodovali. Ve Spojených státech hrají "fantasy football" na různých serverech miliony lidí, tudíž není divu, že se účastní i Avengers.

Vzhledem k tomu, že se jedná o "virtuální sportovní zápolení", nesmí v AGBO fantasy football league (AGBO je produkční společnost bratří Russoových), jak se liga pro superhrdiny jmenuje, chybět právě onen thrash talk. Některá videa jsou hodně zábavná (Pom Klementieff), některá bizarní (Robert Downey Jr.) a jiná fakt stylová (Paul Rudd a jeho Iron Man od Black Sabbath). K videu postnutém Klementieff nutno podotknout, že v něm vystupují hvězdy z Mission: Impossible 7, včetně Toma Cruise. Klementieff mimo jiné vzkazuje Chrisi Hemsworthovi, že její tým je mnohem lepší.

Zdroj: AGBO_YouTube, Variety

Foto: AGBO_YouTube

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu