Aquaman 2: Více než milionová petice chce vyhodit Amber Heard, ta však zůstává

Aquaman 2: Více než milionová petice chce vyhodit Amber Heard, ta však zůstává | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
Po nedávném odchodu Johnnyho Deppa ze série Fantastická zvířata nyní fanoušci požadují vyhazov jeho ex-manželky z pokračování Aquamana.

Málokterá událost v posledních dnech Hollywoodem hýbe tolik, jako vyvrcholení série soudních sporů mezi bývalými manžely Amber Heard a Johnnym Deppem. Herečka svého ex-partnera původně obvinila z domácího násilí, jen aby následně to samé učinil opačně i Depp. Celá kauza se dočkala nového vrcholu minulý týden, kdy jeden ze soudních sporů dopadl v neprospěch Deppa a po nátlaku studia Warner se následně herec vzdal role čaroděje Grindelwalda v sérii Fantastická zvířata. Skalní příznivci Deppa i Heard od začátku sporu pevně stáli za svými favority a po odvolání Johnnyho z Fantastických zvířat se zvedla vůči jeho exmanželce nová vlna fanouškovské zášti.

Zatvrzelí zastánci Deppa se nově rozhodli svůj odpor k herečce poměrně důrazně ukázat prostřednictvím petice, která požaduje, aby se Heard již neobjevila v pokračování k veleúspěšnému Aquamanovi, kde ztvárnila hlavní ženskou postavu Mery. Online petice se na internetu nachází už více let, až nyní se jí však dostala skutečně značná pozornost. Aktuálně ji totiž podepsalo více než 1,2 milionu lidí, přičemž tato nemalá hodnota nadále prudce roste.

Na rozdíl od Deppa to však tentokrát nevypadá, že by se Amber Heard od Aquamana 2 chystala odejít. V novém rozhovoru s magazínem Entertainment Weekly uvedla, že je nadšená z uznání a nadšení, kterého se filmu a Aquamanovi a Meře dostalo. Obě dvě postavy se podle všeho vracejí a herečka se moc těší na natáčení. Vllnu nevole, která vůči ní po Deppově odchodu z Fantastických zvířat opět silně zahořela, herečka označila za zaplacenou kampaň, která žádným způsobem nevychází z reality. Studio Warner, pod které komiksové DC filmy spadají, se rovněž dosud v žádném smyslu nevyjádřilo, že by Heard měla být vyhozena. Celá kauza je však velice nevyzpytatelná a nejspíše může vést kamkoliv. 

Někteří fanoušci si však již nyní v roli Mery představují další herečky. Níže se můžete například podívat na povedený artwork, který ukazuje, jak by mohla hrdinka vypadat s tváří Emilie Clarke známé jako Daenerys ze Hry o trůny.

Zdroj: Change.org, EW

Aquaman

21.12.2018 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 10

Aquaman 2: Více než milionová petice chce vyhodit Amber Heard, ta však zůstává | Fandíme filmu Aquaman 2: Více než milionová petice chce vyhodit Amber Heard, ta však zůstává | Fandíme filmu Aquaman 2: Více než milionová petice chce vyhodit Amber Heard, ta však zůstává | Fandíme filmu Aquaman 2: Více než milionová petice chce vyhodit Amber Heard, ta však zůstává | Fandíme filmu Aquaman 2: Více než milionová petice chce vyhodit Amber Heard, ta však zůstává | Fandíme filmu Aquaman 2: Více než milionová petice chce vyhodit Amber Heard, ta však zůstává | Fandíme filmu Aquaman 2: Více než milionová petice chce vyhodit Amber Heard, ta však zůstává | Fandíme filmu Aquaman 2: Více než milionová petice chce vyhodit Amber Heard, ta však zůstává | Fandíme filmu Aquaman 2: Více než milionová petice chce vyhodit Amber Heard, ta však zůstává | Fandíme filmu Aquaman 2: Více než milionová petice chce vyhodit Amber Heard, ta však zůstává | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu