Fantastická zvířata 3: Depp i přes svůj odchod dostane miliony

Fantastická zvířata 3: Depp i přes svůj odchod dostane miliony | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Film ze světa Harryho Pottera dostal nové datum premiéry. Depp už se stačil zapojit do natáčení.

Když jsme se před několika dny dozvěděli, že Johnny Depp opouští sérii Fantastická zvířata, vyjádření studia Warner doplňovala strohá informace, že snímek uvidíme v létě 2022. Teď známe přesné datum. Nově by měla být Fantastická zvířata 3 uvedena do kin 15. 7. 2022, tedy osm měsíců po dříve ohlášeném termínu. 15. července zatím žádný jiný film ohlášenou premiéru nemá, avšak o týden dřív má být do kin uvedena Captain Marvel 2. Takže se nabízí otázka, zda se náhodou ještě datum nebude měnit, aby měly oba snímky větší prostor k rozletu.

The Hollywood Reporter dále přináší nové podrobnosti k Deppově odchodu. O opuštění série jej požádal samotný šéf Warneru Toby Emmerich, který ke svému rozhodnutí dospěl po té, když britský soud rozhodl, že deník The Sun měl právo označit herce jako domácího násilníka. Podle THR se studio Warner obávalo, že po vynesení verdiktu bude daleko snazší takto Deppa označovat napříč médii, což by k rodinné dobrodružné sérii přitahovalo negativní pozornost.

Zajímavostí je, že hvězda Deppova věhlasu má tak dobře napsanou smlouvu, že dostane celou svoji výplatu, i když Johnny stihl před svým odchodem hrát v jedné jediné scéně. Podle The Hollywood Reporteru výše výplaty přesahovala 10 milionů dolarů. Třetí díl série má podle všeho tři hlavní postavy – černokněžníka Grindelwalda (Depp), kouzelnického učitele Brumbála (Jude Law) a znalce magických zvířat Mloka Scammandera (Eddie Redmayne). Deppova výplata byla údajně mezi třemi pány zdaleka nejvyšší. Natáčení v Londýně běží od 20. září a štáb byl přeobsazením Deppa stejně překvapený, jako veřejnost. Aktuálně se hledá náhradní herec. Předpokládáme, že zmiňovaná již hotová scéna s Johnnym bude přetočena.

V hlavních rolích vystupují Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller, Jude Law, Alison Sudol, Dan Fogler, Jessica Williams, Callum Turner či Claudia Kim. Režíruje David Yates, scénář napsali J.K. Rowling a Steve Kloves. Datum premiéry je přdběžně stanovené na 15. 7. 2022.

Zdroje: THR, Deadline

Galerie: 5

Fantastická zvířata 3: Depp i přes svůj odchod dostane miliony | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Depp i přes svůj odchod dostane miliony | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Depp i přes svůj odchod dostane miliony | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Depp i přes svůj odchod dostane miliony | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Depp i přes svůj odchod dostane miliony | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu