Black Widow odhaluje svoji špionážní historii

Black Widow odhaluje svoji špionážní historii | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 11 obrázků
Jak se postava Scarlett Johansson dostala do světa tajných agentů, jak se seznámila s ostatními protagonisty filmu a co se vlastně stalo v Budapešti.  

Chystaná sólovka Black Widow má v MCU poměrně nevšední pozici. Komiksovka totiž míří do kin navzdory tomu, že je její hlavní postava po událostech Avengers: Endgame již mrtvá. Jedná se totiž o prequel, ve kterém se o ústřední hrdince s největší pravděpodobností dozvíme spoustu osobních detailů, které nám dosud byly utajovány. V centru samotného příběhu nejspíš bude mít velkou váhu Vdovina špionážní minulost.

Důležitý prvek filmu budou tvořit nově představené špionážní postavy, které budou spolu s Natashou tvořit jakousi rodinu. O ní se nedávno blíže rozpovídal David Harbour, který se ujal role Alexeie Shostakova alias Red Guardiana. Čtveřice špionů údajně vytvořila předstíranou americkou rodinu v 90. letech minulého století. Melina Vostokoff (Rachel Weisz) se Shostakovem představovali rodiče a Natasha s Yelenou Belovou (Florence Pugh) jejich dcery. Na samotném začátku filmu zřejmě uvidíme flashback, který nám ukáže, jak spolu jako rodina kdysi fungovali, od té doby se však 20 let nesetkali. Především Alexei měl s Natashou spojení už když byla ještě dítětem. Byl právě on, kdo si ji jako malou vybral pro svoji americkou misi z drsného programu Red Room, jen aby ji následně opět do rukou nelidské organizace vrátil.

Florence Pugh dále přiblížila dynamiku panující mezi Yelenou a Natashou, které fungují v podstatě jako sestry. Způsob, jakým její postava vykonává práci a celkově přistupuje k boji, je údajně velice odlišný a spíše se zaměřuje na rychlost a účinnost spíše než na čistotu. Ze své “sestry” si za její větší teatrálnost během filmu také mnohdy dělá legraci, celkově mezi sebou mají velice unikátní a milé přátelství. Vše na Yeleně je pak prý divoké, rychlé a mocné.

Herečka pak celý děj filmu nazvala jako „hrůzostrašný”. Přece jenom pojednává o tom, jak byly ženy zneužity a vycvičeny na zabijácké stroje. Celý snímek údajně nezastírá, že vypráví příběh žen, které získávají zpátky svůj život.

Scarlett Johansson nakonec potvrdila fanouškovské spekulace o tom, že film vysvětlí jednu z ikonických hlášek z prvních Avengers, ve které se Hawkeye zmiňuje o jakési události v Budapešti. Vzhledem k tomu, že se Black Widow v hlavním městě Maďarska z části odehrává, je pak její vysvětlení, po kterém fanoušci dlouho volají, skutečně nasnadě. Podle herečky se ho skutečně dočkáme a moment, který režisér Joss Whedon do Avengers dal vlastně pouze z legrace, nezůstane záhadou. Znamená to tedy, že se ve filmu rovněž objeví i Hawkeye? To bohužel nevíme. Mohl by se však teoreticky ukázat ve flashbacku či jiné podobné formě.

V akčním špionážním thrilleru Black Widow od Marvel Studios se musí Natasha Romanoff, alias Černá vdova, vypořádat se svou temnou minulostí a nebezpečným spiknutím, které se na její minulost váže. Je pronásledovaná silami, které se ve snaze dostihnout ji nezastaví před ničím. Přesto se musí Natasha popasovat se svojí špiónskou minulostí a vazbami, které zpřetrhala dávno před tím, než se z ní stal Avenger. Scénář filmu napsali Eric Pearson, Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Dále hrají O-T Fagbenle, Florence Pugh, David Harbour a Rachel Weiss. Česká a slovenská premiéra je stanovena na 7. 5. 2021.

Zdroje: ScreenRant I, II; Yahoo! Movies, Movieweb

Galerie: 12

Black Widow odhaluje svoji špionážní historii | Fandíme filmu Black Widow odhaluje svoji špionážní historii | Fandíme filmu Black Widow odhaluje svoji špionážní historii | Fandíme filmu Black Widow odhaluje svoji špionážní historii | Fandíme filmu Black Widow odhaluje svoji špionážní historii | Fandíme filmu Black Widow odhaluje svoji špionážní historii | Fandíme filmu Black Widow odhaluje svoji špionážní historii | Fandíme filmu Black Widow odhaluje svoji špionážní historii | Fandíme filmu Black Widow odhaluje svoji špionážní historii | Fandíme filmu Black Widow odhaluje svoji špionážní historii | Fandíme filmu Black Widow odhaluje svoji špionážní historii | Fandíme filmu Black Widow odhaluje svoji špionážní historii | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest