V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky

V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu
James Wan
Zobrazit dalších 15 obrázků
Manželé Warrenovi už měli být v kinech a řešit další případ v novém pokračování. Tak si aspoň dejte nové video, kde jsou první záběry ze třetího dílu.

Další setkání s paranormálními vyšetřovateli Edem a Lorraine Warrenovými se nám odložilo na příští rok. Čekání si ale můžete zkrátit půlhodinovým videem, které se ohlíží za celou sérií V zajetí démonů. Ve videu je věnován prostor režiséru Jamesi Wanovi, hercům Veře Farmiga, Patricku Wilsonovi nebo skutečné paranormální vyšetřovatelce Lorraine Warren, která byla pro filmy předobrazem. Nechybí natáčení jednotlivých oblíbených scén z minulosti a konečně také vidíme první záběry ze V zajetí démonů 3. Stejně jako předchozí dva díly, i ten třetí se bud inspirovat skutečným případem manželů Warrenových. Horor se ale tentokrát nebude odehrávat v žádném domě, kde straší, ale vezme nás do soudní síně, kde se řeší zvláštní případ obviněného Arneho Johnsona. Johnson byl první člověk v americké historii, jenž se hájil tvrzením, že byl posedlý démonem, který jej přinutil k vraždě.

Film nás vtáhne na počátek 80. let minulého století a jak je ze záběrů vidno, nezvyklý případ způsobí mediální humbuk. Pro změnu prostředí se rozhodl Wan, který na třetí díl dohlíží z pozice producenta, režie se chopil Michael Chaves. Jiné místo by tak s sebou mělo přinést něco nového, co jsme v sérii dosud ještě neměli možnost zažít. „Chtěli jsme, aby náš další příběh zůstal v universu The Conjuringu, ale chtěli jsme se ujistit, že vyprávíme úplně nový příběh. Myslíme si, že příběh Arneho Johnsona je něco, co si zaslouží velkou pozornost,“ dodal producent Peter Safran.

V galerii se kromě screenshotů ze zveřejněného videa můžete podívat také na fotky, o které se podělil producent James Wan. Ten původně chtěl manželé Warrenovi v Conjuringu 2 postavit proti rohatému démonovi s křídly. Postava mu ale do snímku neseděla, proto nakonec byla během přetáček vyměněna za démonickou jeptišku, která následně dostala i vlastní film. Právě tento nepoužitý démon se na vás zubí také na titulce.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It odhaluje mrazivý příběh o děsu, vraždě a neznámém zlu, které šokovalo i tak zkušené vyšetřovatele paranormálních jevů, jako jsou Ed a Lorraine Warrenovi. Jeden z nejneuvěřitelnějších případů jejich kariéry začíná bojem o duši malého chlapce, ale pak je vezme daleko za všechno, co dosud viděli, když jsou svědky prvního případu v historii amerického soudnictví, kdy se obviněný z vraždy pokoušel hájit tvrzením, že jej posedl démon.

V hlavních rolích se vracejí Vera Farmiga a Patrick Wilson. Doplní je Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook a Julian Hilliard. Režíruje Michael Chaves, zodpovědný za The Curse of La Llorona. Česká a slovenská premiéra je stanovené na 3. 6. 2021.

Zdroje: James Wan, Collider

Galerie: 16

V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu V zajetí démonů: Nový dokument vás vezme do hloubi celé série a přináší první ochutnávku chystané trojky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest