Thor: Love and Thunder přinese podle Chrise Hemswortha dramatické změny

Thor: Love and Thunder přinese podle Chrise Hemswortha dramatické změny | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Herec upřesnil, kdy padne první klapka a prozradil, že se začne v tělocvičně připravovat na návrat do formy.

V závěru Avengers: Endgame mocný Thor opustil planetu Zemi a ve společnosti Strážců Galaxie odletěl do neznáma. To ale neznamená, že se s ním už nesetkáme, právě naopak. Thor: Love and Thunder se měl podle Chrise Hemswortha začít natáčet v těchto dnech, ale všemu je nakonec jinak a herec na sebe navlékne Thorův kostým až příští rok v lednu. Za tu dobu, co je Chris u Marvelu, ztvárnil postavu celkem sedmkrát a nevypadá to, že by ho to přestávalo bavit. Sympaťák z Austrálie se už dříve netajil tím, že neztrácí chuť hrát dál komiksového superhrdinu a je velmi rád, že Thora může posunout zase jiným směrem než tomu bylo v předchozích filmech. Podle něj teď diváci očekávají ve čtvrtém Thorovi dramatické změny. I když je natáčení vzdálené pár měsíců, Hemsworth vychválil celý filmový štáb, včetně režiséra a scenáristy Taiky Waititiho. Toho Hemsworthovy podrobné poznámky ke scénáři zahltily natolik, až jej to zmohlo a tak si raději na chvilku dáchnul zabalený v ručníku.

Hemsworth dále prozradil, že začíná s cvičením, aby opět nabral svalovou hmotu, takže se pravděpodobně můžeme rozloučit s Thorem Lebowskim z Endgame a opět přivítat starého svalnatého Thora. Ohledně příběhu herec zatvrzele mlčí, ale my už nějakou dobu víme, že nové dobrodružství svede Thora znovu dohromady s jeho pozemskou láskou Jane Foster. Ta by v nějaké míře měla disponovat Thorovými schopnostmi a potýkat se s rakovinou prsu. Inspiraci pro Thora 4 si Waititi vybral komiksovou sérii Mighty Thor, kde Jane uzvedla Thorovo kladivo Mjölnir, když toho syn Ódinův přestal být hoden. Jak bývá v Marvel Cinematics Universe zvykem, filmy se dost často předlohou inspirují poněkud volněji a ani čtvrtý Thor nebude výjimkou.

Zdroj: Movie Web

Galerie: 9

Thor: Love and Thunder přinese podle Chrise Hemswortha dramatické změny | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder přinese podle Chrise Hemswortha dramatické změny | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder přinese podle Chrise Hemswortha dramatické změny | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder přinese podle Chrise Hemswortha dramatické změny | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder přinese podle Chrise Hemswortha dramatické změny | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder přinese podle Chrise Hemswortha dramatické změny | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder přinese podle Chrise Hemswortha dramatické změny | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder přinese podle Chrise Hemswortha dramatické změny | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder přinese podle Chrise Hemswortha dramatické změny | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest