Nicolas Cage si chtěl v minulosti střihnout dva komiksové záporáky

Nicolas Cage si chtěl v minulosti střihnout dva komiksové záporáky | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit dalších 7 obrázků
V jednom případě byl vlasový mág vcelku blízko úspěchu.

Nicolas Cage v posledních letech příliš nezáří, ačkoliv tu a tam se objeví v šílenosti, která královsky pobaví (Mandy - Kult pomsty, Barva z vesmíru). Těžko soudit, zda v budoucnu dostane ještě nějakou nabídku zahrát si nějakou významnější roli v hollywoodském blockbusteru, ale třeba budeme překvapeni. Cage sám před časem mluvil o tom, že by si řád zkusil záporáka v komiksovce. S komiksovými adaptacemi má své zkušenosti, když v jeho filmografii nalezneme kousky jako Ghost Rider či Kick-Ass. On sám kdysi snil o tom, že by ztvárnil batmanovského Jokera či Doctora Dooma z Fantastické čtyřky. "Vždycky jsme si myslel, že bych byl skvělý jako Joker a určitě bych zaválel i v nějaké marvelovce jako Doctor Doom. Nicméně jako Doctor Doom musíte nosit masku, ale i tak by mohl být jeho origin zajímavý. Pakliže bych se někdy v něčem takovém ukázal, pravděpodobně by to bylo v úloze padoucha."

Tohle vyjádření už je nějaký ten pátek staré, leč nyní vyšlo najevo, že před lety, když se chystala Fantastická čtyřka (2005), se chvilinku uvažovalo o Cageově účasti. Doctora Dooma si nakonec pro sebe uzurpoval Julian McMahon, ovšem studio původně zamýšlelo natočit výrazně temnější adaptaci oblíbeného komisku. Koneckonců svědčí o tom i grafické návrhy, které začaly kolovat po internetu. Celé to vypadá temněji a démoničtěji, tak trošku ve stylu Marilyna Mansona. A právě v tento moment se jevil Cage jako alternativa.

Fantastická čtyřka Tima Storyho se, jak asi všichni dobře víme, obešla bez hororovějšího feelingu, což je možná škoda, protože v roce 2005 měl Cage ještě docela formu (Lovci pokladů, Obchodník se smrtí, Pan Rosnička).

Zdroje: CB1, CB2

Foto: 20th Century Fox

Galerie: 8

Nicolas Cage si chtěl v minulosti střihnout dva komiksové záporáky | Fandíme filmu Nicolas Cage si chtěl v minulosti střihnout dva komiksové záporáky | Fandíme filmu Nicolas Cage si chtěl v minulosti střihnout dva komiksové záporáky | Fandíme filmu Nicolas Cage si chtěl v minulosti střihnout dva komiksové záporáky | Fandíme filmu Nicolas Cage si chtěl v minulosti střihnout dva komiksové záporáky | Fandíme filmu Nicolas Cage si chtěl v minulosti střihnout dva komiksové záporáky | Fandíme filmu Nicolas Cage si chtěl v minulosti střihnout dva komiksové záporáky | Fandíme filmu Nicolas Cage si chtěl v minulosti střihnout dva komiksové záporáky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest