Josh Brolin prozradil, zda jej víc těšilo hrát v Deadpoolovi nebo v Avengers

Josh Brolin prozradil, zda jej víc těšilo hrát v Deadpoolovi nebo v Avengers | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit dalších 12 obrázků
Hvězda Infinity War a Endgame se rozpovídala o tom, jak si našla cestu k postavě Thanose a jaké bylo hrát postavu Cablea.

Josh Brolin momentálně patří mezi největší hollywoodské sympaťáky, ačkoliv v posledních letech mohutně zatápěl superhrdinům z Avengers jako nekompromisní záporák Thanos v Infinity War i v Endgame. V roce 2018 se rodák z Kalifornie objevil v další komiksovce, tentokrát jako Cabel v akční komedii Deadpool 2 režiséra Davida Leitche, v níž spojil síly s Ryanem Reynoldsem. K oběma rolím se Brolin nedávno vrátil a možná někoho překvapí, že zrovna natáčení ulítlého Deadpoola prý bylo dosti náročné a svázané.

Brolin prozradil, že se sice na place Deadpoola 2 bavil, ale současně mu vše přišlo poněkud omezující. Údajně mu to připomínalo obchodní transakci, kdy mu neustále někdo nadhazoval vcelku podrobné instrukce ve stylu 'musí to být přesně takhle', což v rámci produkce marvelovek zjevně nepociťoval. Z Brolinových slov se zdá, že při natáčení Infinity War a Endgame měl více určité tvůrčí svobody a celkově bylo prostředí inspirativnější a tím pádem i uvolněnější.

Marvel Studios

Dvaapadesátiletý herec rovněž považuje za důležité, že si postavu Thanose de facto oblíbil a dostal se jí pod kůži, což mu posléze dopomohlo k lepšímu hereckému výkonu a snazšímu vcítění se do mysli ikonického marveláckého padoucha. V jednu chvíli si prý uvědomil, že Thanos je skutečný chlapík. "Nikoliv velký fialový panák, nýbrž chlap s vnitřnostmi, buňkami a pocity." V ten moment jej to celé začalo mnohem víc bavit.

V podcastu legendárního kameramana Rogera Deakinse taktéž Brolin uvedl, že ponejvíce jej na Infinity War a Endgame lákala myšlenka, že se jeho záporák postaví všem členům Avengers a ne pouze jednomu superhrdinovi. To by prý tak atraktivní nebylo a dost možná by part odmítnul. Naštěstí brzy vyplulo na povrch, že Thanos se postaví celému týmu, tudíž nebylo proč na nabídku nekývnout. Peníze dle jeho slov nebyly tím nejzásadnějším parametrem.

K Deadpoolovi 2 se v krátkosti vrátila i Morena Baccarin, která přiznala, že byla trošku zklamaná z toho, kolik času Vanessa, životní láska Wadea Wilsona alias Deadpoola, na plátně dostala. Na druhou stranu si je vědoma toho, že právě Vanessa je pomyslným hybatelem děje a prostupuje prakticky vším, co souvisí s Wadem. Ráda by měla ve filmu více prostoru, jelikož jí postava přirostla k srdci, ovšem cítí, že ač nikoliv fyzicky, tak pocitově se Vanessa prolíná materiálem jako tenká červená nit.

Zdroje: ScreenRant I, II, III

Foto: 20th Century Fox

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 13

Josh Brolin prozradil, zda jej víc těšilo hrát v Deadpoolovi nebo v Avengers | Fandíme filmu Josh Brolin prozradil, zda jej víc těšilo hrát v Deadpoolovi nebo v Avengers | Fandíme filmu Josh Brolin prozradil, zda jej víc těšilo hrát v Deadpoolovi nebo v Avengers | Fandíme filmu Josh Brolin prozradil, zda jej víc těšilo hrát v Deadpoolovi nebo v Avengers | Fandíme filmu Josh Brolin prozradil, zda jej víc těšilo hrát v Deadpoolovi nebo v Avengers | Fandíme filmu Josh Brolin prozradil, zda jej víc těšilo hrát v Deadpoolovi nebo v Avengers | Fandíme filmu Josh Brolin prozradil, zda jej víc těšilo hrát v Deadpoolovi nebo v Avengers | Fandíme filmu Josh Brolin prozradil, zda jej víc těšilo hrát v Deadpoolovi nebo v Avengers | Fandíme filmu Josh Brolin prozradil, zda jej víc těšilo hrát v Deadpoolovi nebo v Avengers | Fandíme filmu Josh Brolin prozradil, zda jej víc těšilo hrát v Deadpoolovi nebo v Avengers | Fandíme filmu Josh Brolin prozradil, zda jej víc těšilo hrát v Deadpoolovi nebo v Avengers | Fandíme filmu Josh Brolin prozradil, zda jej víc těšilo hrát v Deadpoolovi nebo v Avengers | Fandíme filmu Josh Brolin prozradil, zda jej víc těšilo hrát v Deadpoolovi nebo v Avengers | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu