Hawkeye má přeobsadit známou Marvel postavu a vybral si záporačku

Hawkeye má přeobsadit známou Marvel postavu a vybral si záporačku | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
A objeví se ještě jedna postava, kterou už jsme v marvelovském univerzu mohli v odlišném provedení potkat.

Oblíbení Agenti S.H.I.E.L.D., kteří v letošním roce přišli se svou sedmou a finální řadou, sice formálně stále patří do propojeného vesmíru MCU, realita je však diametrálně odlišná - seriál na filmy odkazoval poměrně často, filmové univerzum však události seriálu ignorovalo. Již delší dobu se tedy vedou spekulace o tom, kdy přesně bude série z hlavní kontinuity nadobro vyřazena. Nově se zdá, že by se tak mohlo stát díky připravované minisérii Hawkeye.

Nová zvěst totiž tvrdí, že by v minisérii měla sehrát úlohu hrdinka Mockingbird, která se objevila právě v Agentech, kde ji ztvárnila Adrianne Palicki. V Hawkeyovi by se však již údajně vrátit neměla a Marvel se charakter chystá přeobsadit - téměř jistě se tedy dočkáme nové podoby postavy. Kdo přesně se role ujme, v tuto dobu není známo.

Odhaleny byly i další známé charaktery, které by se v sérii měly objevit. Podle serveru The Direct by se ve vedlejší roli měla ukázat záporačka Madame Masque. Ta v komiksech vystupuje jako dcera hraběte Nefaria, vůdce zločinecké organizace Maggia, jejíž otěže později sama převzala. Kvůli znetvořenému obličeji nosí zlatou masku, je odbornicí na boj zblízka a robotiku. Postava se rovněž již objevila v marveláckém seriálu, a to sice v Agent Carter. Zda Hawkeye i v tomto případě představí odlišnou verzi nebo se bude jakkoliv na Agentku Carter navazovat, v tuto dobu není jasné. (V tomhle případě by to ale asi bylo složité, Agentka Carter se odehrávala ve 40. letech minulého století).

Další zpráva pak potvrzuje starší novinky, které tvrdily, že by se v seriálu měla ukázat neslyšící hrdinka Echo, která by měla sehrát jednu z ústředních rolí, jejíž přesná podoba však není známa. Již delší dobu se každopádně vedou spekulace o tom, že by se jedna z dějových linek měla soustředit na Hawkeyovu ztrátu sluchu. Echo by pak hrdinovi mohla pomáhat se s handicapem vyrovnat. Tyto zákulisní zvěsti a od nich odvozené spekulace však aktuálně nejsou oficiálně potvrzeny.

V hlavní roli se vrací Jeremy Renner, showrunnerem je Jonathan Igla, s premiérou se počítá na rok 2021. Scénář k minisérii společně s Iglem píší Katrina Mathewson a Tanner Bean.

Zdroje: FandomWire, The Direct, The Illuminerdi
 

Galerie: 10

Hawkeye má přeobsadit známou Marvel postavu a vybral si záporačku | Fandíme filmu Hawkeye má přeobsadit známou Marvel postavu a vybral si záporačku | Fandíme filmu Hawkeye má přeobsadit známou Marvel postavu a vybral si záporačku | Fandíme filmu Hawkeye má přeobsadit známou Marvel postavu a vybral si záporačku | Fandíme filmu Hawkeye má přeobsadit známou Marvel postavu a vybral si záporačku | Fandíme filmu Hawkeye má přeobsadit známou Marvel postavu a vybral si záporačku | Fandíme filmu Hawkeye má přeobsadit známou Marvel postavu a vybral si záporačku | Fandíme filmu Hawkeye má přeobsadit známou Marvel postavu a vybral si záporačku | Fandíme filmu Hawkeye má přeobsadit známou Marvel postavu a vybral si záporačku | Fandíme filmu Hawkeye má přeobsadit známou Marvel postavu a vybral si záporačku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu