Terminátor Salvation: McG prozradil, že existuje temnější a drsnější verze

Terminátor Salvation: McG prozradil, že existuje temnější a drsnější verze | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Zkusí si Terminator Salvation napravit pověst režisérským střihem?

Terminator Salvation měl v roce 2009 znovu nakopnout legendární sci-fi frančízu, což se, bohužel, tak úplně nepovedlo. Dvousetmilionový spektákl utržil v kinech po celém světě "pouhých" 371 milionů dolarů a postapokalyptická vize s Christianem Balem v hlavní roli byla shledána za neperspektivní. Fanoušci se k filmu z hlediska kvalit postavili rozporuplně. Někteří hovoří o nelogické akční průměrnosti s mizerným finále, jiní oceňují solidní vizuál, rozmanité terminátoří záporáky a trefný nástin neradostné a špinavé budoucnosti. Režisér McG nedávno v jednom rozhovoru zmínil, že jej převelice mrzelo, jak dostal film po premiéře naloženo, protože měl z materiálu zprvu dobrý pocit. Nicméně dle jeho soudu snímek stárne s grácií a postupem času dozrává. Navíc údajně existuje temnější a drsnější režisérská verze, která napravuje některé přešlapy originálu. Řada fanoušků na internetu by prý tento "McG Cut" ráda viděla.

McG taktéž pochválil tvůrce za kvalitně odvedenou práci. Jmenovitě zmínil scenáristu Jonathana Nolana (ten pracoval na scénáři pouze v určité fázi, pod filmem oficiálně podepsán není) a herecké duo Bale a Sam Worthington. Sám pak doufá, že režisérský střih by mohl fanoušky potěšit a trošku zlepšit renomé filmu. Na druhou stranu, po neúspěších překombinovaného Genisys a loňského překvapivě slušného Temného osudu těžko soudit, zda terminátoří frančíza ještě někoho vůbec zajímá.

Zdroj: CBR

Foto: Warner Bros.

Terminator Salvation

20.05.2009 | USA, Velká Británie, Německo, Itálie
Akční, Sci-Fi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 6

Terminátor Salvation: McG prozradil, že existuje temnější a drsnější verze | Fandíme filmu Terminátor Salvation: McG prozradil, že existuje temnější a drsnější verze | Fandíme filmu Terminátor Salvation: McG prozradil, že existuje temnější a drsnější verze | Fandíme filmu Terminátor Salvation: McG prozradil, že existuje temnější a drsnější verze | Fandíme filmu Terminátor Salvation: McG prozradil, že existuje temnější a drsnější verze | Fandíme filmu Terminátor Salvation: McG prozradil, že existuje temnější a drsnější verze | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest