Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4

Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
Thor: Love and Thunder využije k natáčení stejnou virtuální technologii jako The Mandalorian. O tu se opře také Ant-Man 3, který bude daleko rozsáhlejší.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Filmový svět Marvelu postupně opouštějí jednotliví hrdinové (a herci) kteří jej pomohli ustanovit. Iron Man zemřel a Robert Downey Jr. opakovaně trvá na tom, že Marvel je pro něj uzavřená kapitola. Captain America odešel pokojně zestárnout a Chris Evans o superhrdinské výslužbě mluví podobně definitivně, jako Downey. Scarlett Johansson se ještě jednou vrátí jako Black Widow ve svém prvním samostatném filmu, ten ale zřejmě zároveň bude její poslední. Postava zemřela v Avengers: Endgame a v sólovém snímku se podíváme do její minulosti, abychom se s ní naposledy rozloučili. Jeremy Renner se objeví v minisérii Hawkeye, kde bude zaučovat svou mladou nástupnici. Je tedy docela klidně možné, že tohle dobrodružství bude jeho poslední. A Mark Ruffalo o své budoucnosti zatím celkem mlží. Mohl by mít vedlejší roli v minisérii She-Hulk, ale prozatím není nic vytesáno do kamene.

Posledním titánem z původní avengerské party tak zůstává Thor, kterého ztvárňuje Chris Hemsworth. Ten zatím jako jediný hrdina z Marvel Cinematic Universe dostane svůj čtvrtý samostatný film, Thor: Love and Thunder, který bychom měli vidět v roce 2022. Nicméně zřejmě ani to by nemusela být pro Hemswortha konečná. Herec v rozhovoru pro polskou mutaci magazínu Elle Man uvedl, že se do důchodu v žádném případě nechystá. Zažertoval, že Thor je na to ještě příliš mladý, je mu teprve 1500 let. Chris rozhodně doufá, že v Love and Thunder neřekne značce sbohem.

Vděčíme za to znovunabyté chuti, kterou Hemsworth pro natáčení Thora získal, když sérii převzal novozélanský komediální režisér Taika Waititi. S jeho pomocí se boha hromu konečně povedlo přetavit do takové podoby, která Chrise baví a zároveň rezonuje u velké části diváků. O chystaném čtvrtém filmu herec prozradil, že scénář je vynikající. Dokonce je prý mnohem zábavnější, než ten pro Thora: Ragnarok a to je co říct, protože už ten byl podle Hemswortha geniální. Nic konkrétního o příběhu zatím herec prozradit nesmí, tak pouze zažertoval, že v něm jednoznačně bude hodně lásky (Love) a hřmění (and Thunder).

Další kapitola »

Galerie: 11

Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu Chris Hemsworth nehodlá s Marvelem končit ani po Thorovi 4 | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest