Rocky IV: Sylvester Stallone znovu láká na chystaný režisérský sestřih

Rocky IV: Sylvester Stallone znovu láká na chystaný režisérský sestřih | Fandíme filmu
MGM
Boxerská bitva Západu s Východem se zřejmě obejde bez milujícího robůtka.

Sylvester Stallone pilně pracuje na režisérském sestřihu sportovního akčního dramatu Rocky IV a čas od času odhalí fanouškům na sociálních sítích nové záběry. Parádní čtyřka z roku 1985 patří do zlatého fondu osmdesátkové kinematografie, přičemž lehký nádech béčkovosti nemůže v tomto případě snad nikomu vadit. Bezpochyby nejbombastičtější a nejepičtější díl celé série, v němž Stallone dokázal, že popcornovou zábavu umí točit skvěle. Propaganda nepropaganda, tenhle studenoválečný střet Spojených států a Sovětského svazu baví i po letech a mám pocit, že vylepšená verze bude mít úspěch.

Nedávno zveřejnil Stallone další upravenou sekvenci, v tomto případě se jedná o scénu souboje mezi Dragem a Apollem, v němž sovětská mlátička dá slovu brutalita úplně nový význam. V minulých dnech bylo také oznámeno, že z filmu pravděpodobně zmizí robůtek, kterého v originále dostal Paulie k narozeninám. Scény s robotem patrně budou vystřiženy, což některé fandy potěší, na druhou stranu se určitě najdou i tací, kteří by z materiálu spíše nic neubírali. Uvidíme, co všechno bylo v polovině osmdesátých let odstraněno z oficiálního sestřihu a co sám Stallone považuje za důležité divákům ukázat. Vždy bude možné pustit si klasický kinosestřih, leč režisérská verze odhalí, jak by Rocky IV vypadal čistě podle Stallona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is new ... Almost done. Cut cut , snip, snip ... ROCKY 4 #Directors cut## #mgm

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),

Stallone herec a režisér v jedné osobě:

Rocky IV (1985): Úspěšný boxer Rocky Balboa žije nyní v ústraní se svou ženou Adrian a synkem. Boxuje jen občas, pro udržení kondice, se svým přítelem, černým boxerem Apollem Creedem. Do Spojených států přilétá amatérský mistr světa v boxu, Rus Ivan Drago, s manželkou Ludmilou a trenérem Koloffem, který chce vstoupit do světa profesionálního boxu. Výzvu k zápasu vyslyší Apollo, který předpokládá, že Rus nemůže být v boxu příliš dobrý. Exhibiční zápas Apolla s Dragem začíná ideologickým projevem Koloffa k Dragovi. Ten je zase šokovaný úvodní taneční show, jíž se jako zpěvák účastní i Apollo. V následném zápase dojde k tragédii: Drago ve druhém kole Apolla vyřídí a ten vzápětí umírá v rukou svého přítele. Rocky je zdrcen a vyzve Draga k zápasu sám...

Zdroj: ScreenRant, SF, Sylvester Stallone / Instagram

Foto: MGM/UA Entertainment Company

Rocky IV

21.11.1985 | USA
Drama
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu