1D3D: Dokument o populárních One Direction

1D3D: Dokument o populárních One Direction | Fandíme filmu
Dokumentarista Morgan Spurlock zaznamenal turné populárního boybandu One Direction. Pusťte si trailer.

Letos v srpnu se na plátna kin dostane dokument, na který čekají miliony fanoušků. Nebo spíše fanynek. Nebude však pojednávat o delfínech nebo o tvorbě filmů v Hollywoodu, ale o světově známé a úspěšné pěvecké skupině One Direction. Boyband, jehož členové jsou Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles a Louis Tomlinson, se proslavil díky britské talentové soutěži X-Factor a jeho členové jsou považováni za jedny z nejúspěšnějších účastníků.

Režii obstaral Morgan Spurlock, dokumentarista známý především díky jeho Super Size Me, ve kterém po dobu 30 dní nejedl nic jiného, než jídlo z fastfoodu McDonald's, a za který byl v roce 2004 nominován na Oscara. O produkci se postarají Ben Winston, Adam Milano, režisér Morgan Spurlock a Simon Cowell (ten přísný porotce talentových soutěží), který v podstatně One Direction objevil. Celý projekt pak zaštítí Sony.

A o čem, že by to tedy mělo vlastě být? Kromě záběrů na spousty řvoucích fanoušků nás režisér nechá nahlédnout do zákulisí koncertů a částečně i do soukromí všech členů kapely. Zkrátka nám chce ukázat, jaké je to být v současnosti členem One Direction. Není však jisté, zda je to všechno, nebo se nás Morgan Spurlock pokusí něčím překvapit, jelikož jeho předešlé projekty se od tohoto podstatně liší. Obvykle se totiž Spurlock pokouší svými filmy vyvolávat kontroverze či diskusi, což asi v tomhle případě nebude úplně možné. Co vy na to? Jste fanoušky kapely a šli byste na film do kina?

1D3D: Teaser Trailer

Zdroje: Coming Soon, Guardian, THR

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu