Macaulay Culkin oslavil 40, čímž nepotěšil fanošky Sám doma

Macaulay Culkin oslavil 40, čímž nepotěšil fanošky Sám doma | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit další 3 obrázky
Byli jste na Sám doma v kině? Pak vám zřejmě táhne na 40!

Macaulay Culkin oslavil včera čtyřicáté narozeniny a svým fanouškům a milovníkům kultovní rodinné komedie Sám doma (Home Alone) to dal pořádně "sežrat". De facto dal vtipnou formou vědět, že ti, kteří v dětství milovali Kevina McCallistera, patří tak trošku do starého železa. Snímek Sám doma režiséra Chrise Columbuse měl ve Spojených státech premiéru v roce 1990, u nás pak o rok později. Při rozpočtu 18 milionů dolarů se podařilo z kin po celém světě vytřískat více než 476 milionů, což udělalo ze dne na den z Culkina globální dětskou superstar. V roce 1992 pak dorazila do kin povedená newyorská dvojka s podtitulem Ztracen v New Yorku, která též finančně nezklamala, ačkoliv tržby byly zhruba o 100 milionů nižší. Nicméně ti, kteří viděli tyhle skvosty v kině (já osobně jen Sám doma 2), možná pochopí lehoulince rozladěné reakce některých "postarších" fandů.

Někteří uživatelé nesli Culkinovo oznámení hůře, jiní s větší grácií:

Netřeba patrně připomínat, že Disney (licenci má od Foxů) chystá reboot série, který ovšem poputuje (možná díky bohu) pravděpodobně rovnou na streamovací službu Disney+. Ačkoliv dojení legendárních značek Disneymu v nedávné minulosti vycházelo, tohle béčko s Archiem Yatesem v hlavní roli žádné terno nebude.

Zdroj: Macaulay Culkin / Twitter

Foto: 20th Century Fox

Sám doma

09.11.1990 | USA
Komedie, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 4

Macaulay Culkin oslavil 40, čímž nepotěšil fanošky Sám doma | Fandíme filmu Macaulay Culkin oslavil 40, čímž nepotěšil fanošky Sám doma | Fandíme filmu Macaulay Culkin oslavil 40, čímž nepotěšil fanošky Sám doma | Fandíme filmu Macaulay Culkin oslavil 40, čímž nepotěšil fanošky Sám doma | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu