Matrix 4: Laurence Fishburne odhalil, jak to bude s jeho účastí

Matrix 4: Laurence Fishburne odhalil, jak to bude s jeho účastí | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Keanu Reeves se podělil o informace související s restartem natáčení.

Matrix 4 měl původně dorazit v květnu 2021, leč korovanirová pandemie zapříčinila jeho odklad na duben 2022. Naštěstí se produkční práce v minulých týdnech opět rozjely, přičemž Keanu Reeves nedávno uvedl, že bezpečnostní protokoly a přijatá opatření příliš nenarušila rytmus na place. Všichni zainteresovaní odvádějí prý špičkovou práci, snaží se nastalou nestandardní situaci řešit efektivně a kreativně, díky čemuž vše běží v relativním klidu přesně podle (nového) plánu. Produkce začala v únoru v San Franciscu a posléze se štáb s herci přesunul právě do německé metropole, kde jej dostihl koronavirus.

Warner Bros.

Režisérka Lana Wachowski má před sebou těžký úkol navázat na úspěch původní trilogie. V tomhle snažení jí patrně nepomůže Laurence Fishburne, který v rozhovoru pro New York Magazine přiznal, že "nebyl přizván". I tak údajně nezahořknul a přeje si, aby čtyřka zabodovala. Současně si je vědom, že role Morphea představuje zřejmě jeho kariérní vrchol, díky němuž se nesmazatelně zapsal do srdcí filmových fanoušků.

Morpheus by se ve čtyřce měl (dle oficiálně nepotvrzené teorie) objevit, ale pravděpodobně bude podstatně mladší a střihne si jej Yahya Abdul-Mateen II z Aquamana. Tato varianta přirozeně nutně nevylučuje návrat Fishburna, jelikož zrovna v Matrixu je možné všechno, ovšem v tuhle chvíli to na comeback skutečně nevypadá. Na druhou stranu, tvůrci nás možná chtějí jenom překvapit a charismatický rodák z Georgie si minimálně cameo roličku do filmografie zapíše. Nebylo by to poprvé, kdy by se nás filmaři snažili takto tahat za fusekli.

Zdroj: CBM, Variety

Foto: Warner Bros.

Matrix

30.03.1999 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 5

Matrix 4: Laurence Fishburne odhalil, jak to bude s jeho účastí | Fandíme filmu Matrix 4: Laurence Fishburne odhalil, jak to bude s jeho účastí | Fandíme filmu Matrix 4: Laurence Fishburne odhalil, jak to bude s jeho účastí | Fandíme filmu Matrix 4: Laurence Fishburne odhalil, jak to bude s jeho účastí | Fandíme filmu Matrix 4: Laurence Fishburne odhalil, jak to bude s jeho účastí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest