47 róninů: Reevesův propadák se dočká pokračování. Tentokrát jako sci-fi

47 róninů: Reevesův propadák se dočká pokračování. Tentokrát jako sci-fi | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Studio Universal se rozhodlo rozhazovat peníze, tudíž se dočkáme další samurajské taškařice. Akorát se z historie přesuneme do budoucnosti.

V roce 2013 poslalo studio Universal do kin hyperdrahou akční fantasy 47 róninů (47 Ronin), v níž se měl na hollywoodské výsluní vrátit tehdy pozapomenutý Keanu Reeves. Dopomoci k úspěchu mu měl debutující režisér Carl Rinsch, jenže inspirativní příběh o odvaze a cti odehrávající se v Japonsku poloviny osmnáctého století diváky neoslovil a při rozpočtu 175 milionů dolarů dokázal vydolovat z peněženek filmových fanoušků jen něco málo přes 151 milionů. Reakce se různily, leč povětšinou nebyly příznivé. Ostatně podíváme-li se na server RottenTomatoes, vidíme tragických 16 procent kladných recenzí a průměrný rating 4.16/10.

Universal Pictures

Člověk by si řekl, že pokračování by točil jen naprostý blázen, protože materiál lidi evidentně neoslovil. Jenže v Hollywoodu se dějí i ty nejabsurdnější věci, přičemž 47 róninů se skutečně dočká kyberpunkového sequelu, který se bude odehrávat stovky let v budoucnosti. Těšit se můžeme na tradiční příběh o pomstě a cti, který bude navíc obohacen o hororové prvky a moderní pohled na samuraje a ninji. Režírovat bude Ron Yuan, rodák z New Yorku, jenž se v blízké budoucnosti herecky připomene v očekávané disneyovce Mulan.

Universal samozřejmě tentokrát nenaleje do projektu stovky milionů dolarů, ale i tak nebývá běžné, aby se "dojila" značka, která naposledy totálně zklamala. Uvidíme, zda látce prospěje časový posun, ovšem žádné zázraky bych raději neočekával.

Zdroj: ScreenRant

Foto: Universal Pictures

47 Róninů

25.12.2013 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

47 róninů: Reevesův propadák se dočká pokračování. Tentokrát jako sci-fi | Fandíme filmu 47 róninů: Reevesův propadák se dočká pokračování. Tentokrát jako sci-fi | Fandíme filmu 47 róninů: Reevesův propadák se dočká pokračování. Tentokrát jako sci-fi | Fandíme filmu 47 róninů: Reevesův propadák se dočká pokračování. Tentokrát jako sci-fi | Fandíme filmu 47 róninů: Reevesův propadák se dočká pokračování. Tentokrát jako sci-fi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu