Jurský svět 3: Vrátí se další známá postava

Jurský svět 3: Vrátí se další známá postava | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Důležitá postava z Crichtonova románu dostane tentokrát více prostoru.

Produkce dinosauřího dobrodružství Jurský svět 3 (Jurassic World: Dominion) by měla znovu nastartovat zhruba za dva týdny, přičemž štáb čeká ještě minimálně šestnáct natáčecích týdnů. Ačkoliv před vypuknutím koronavirové pandemie byly produkční práce v plném proudu, tak byla nedávno oznámena další herecká posila, když se k týmu připojil Campbell Scott (V moci ďábla). Nejedná se o žádnou hereckou superstar, ale mohl by v příběhu sehrát poměrně zásadní úlohu. Střihne si totiž postavu jménem Lewis Dodgson, což byl chlapík, který se objevil už ve Spielbergově Jurském parku. Tehdy jej ztvárnil Cameron Thor, ale jelikož se z něj v reálném světě vyklubal sexuální delikvent, musel být part přeobsazen. V původním románu Michaela Crichtona je Dr. Dodgson šéfem vývoje ve společnosti Biosyn Genetics, která se zabývá genetikou a je přímým konkurentem InGenu Johna Hammonda. Ve filmu z roku 1993 se Dodgson objevil ve scéně, kdy řešil s jedním ze zaměstnanců InGenu zcizení dinosauřích embryí (viz video).

I když nebylo potvrzeno, jakou úlohu společnost Biosyn Genetics v příběhu sehraje, zřejmě bude mít co dočinění s počínáním Dr. Henryho Wu, jenž v Jurském světě 2 mimo jiné vyvinul "nového" nebezpečného predátora. Také je možné, že právě Dodgsonův návrat na místo činu zapříčiní comeback Dr. Alana Granta s tváří Sama Neilla a Dr. Ellie Sattler v podání Laury Dern. Těžko soudit, zda Dodgson bude v chystané trojce hlavním záporákem, leč nabízí se teorie, že právě on by mohl tahat za nitky na nesprávné straně barikády. Nechme se tedy překvapit, jak to Colin Trevorrow a spoluscenáristka Emily Carmichael celé vymysleli.

Jurský svět 3 režíruje Colin Trevorrow, scénář společně s ním píše Emily Carmichael. V hlavních rolích se vrátí Chris Pratt a Bryce Dallas Howard, které doplní Sam Neill, Jeff Goldblum a Laura Dern z původní trilogie. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 10. června 2021.

Zdroj: Collider

Foto: Universal Pictures

Galerie: 6

Jurský svět 3: Vrátí se další známá postava | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vrátí se další známá postava | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vrátí se další známá postava | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vrátí se další známá postava | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vrátí se další známá postava | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vrátí se další známá postava | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest