Policajt v Beverly Hills 4: Axel Foley a Mizerové možná spojí síly

Policajt v Beverly Hills 4: Axel Foley a Mizerové možná spojí síly | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Duo režisérů rovněž chystá drama o dospívání v neblaze proslulé bruselské čtvrti.

Režiséři Adil El Arbi a Bilall Fallah letos zabodovali s akční taškařicí Mizerové navždy a ihned se ocitli na seznamu žhavého hollywoodského zboží. Jedním z projektů, s nímž jsou spojováni, je snímek Policajt v Beverly Hills 4 (Beverly Hills Cop IV), v němž by se měl na obrazovky vrátit detroitský detektiv Axel Foley. Točit se bude pod hlavičkou Netflixu a samozřejmě se počítá s návratem Eddieho Murphyho. Bohužel, scénář zatím stále není hotov, ačkoliv El Arbi v minulosti uvedl, že na něm nejmenovaný scenárista již pilně pracuje. Nezbývá než doufat, že se čtvrté dobrodružství sympatického detektiva v nejbližších týdnech skutečně pohne dopředu a El Arbi s Fallahem u projektu zůstanou.

Dle posledních zpráv se zdá, že se na start produkčních prací těší, přičemž mají nápad, jak by se Murphyho frančíza dala okořenit a pořádně nakopnout. Když byli v nedávném interview dotázáni na to, s kým by mohli hrdinové Mizerů navždy, Mike Lowrey a Marcus Burnett, spojit v budoucnu síly, sborově vyhrkli "Axel Foley!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing to see here... ⁣ ⁣ @cristopherschafer

Příspěvek sdílený Will Smith (@willsmith),

Obě frančízy má pod palcem producent Jerry Bruckheimer, tudíž vznik případného crossoveru nevypadá na první pohled jako totální nesmysl. Ostatně Murphy se loni na podzim s Willem Smithem a Martinem Lawrencem sešel a doplněni Wesleym Snipesem zapózovali na fotografii. Tak třeba se nějaké společné akce vážně dočkáme.

Pouze telegraficky zmíníme, že El Arbi a Fallah se v minulých dnech upsali dramatu Rebel. Příběh se bude točit kolem třináctiletého marockého mladíka Nassima žijícího v bruselské čtvrti Molenbeek (někdy se mluví o "čtvrti džihádistů"), který se pokouší po smrti otce přijít na to, kým vlastně je a kam směřuje. Nebezpečí pro jeho budoucnost představuje v prvé řadě jeho starší bratr Karim, z něhož se stal kriminálník a pokouší se strhnout s sebou i Nassima.

Zdroje: CB, Variety

Foto: Paramount Pictures

Policajt v Beverly Hills

30.11.1984 | USA
Akční, Komedie, Krimi
Info o filmu

Galerie: 9

Policajt v Beverly Hills 4: Axel Foley a Mizerové možná spojí síly | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4: Axel Foley a Mizerové možná spojí síly | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4: Axel Foley a Mizerové možná spojí síly | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4: Axel Foley a Mizerové možná spojí síly | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4: Axel Foley a Mizerové možná spojí síly | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4: Axel Foley a Mizerové možná spojí síly | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4: Axel Foley a Mizerové možná spojí síly | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4: Axel Foley a Mizerové možná spojí síly | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4: Axel Foley a Mizerové možná spojí síly | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest