Wildlands: Tom Hardy dohlíží na vznik snímku o bombovém pyrotechnikovi

Wildlands: Tom Hardy dohlíží na vznik snímku o bombovém pyrotechnikovi | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Zobrazit další 3 obrázky
Profesionála přes likvidaci bomb čeká mise v africké Angole. 

Pokud vás bavil film Smrt čeká všude (na titulce), kde Jeremy „Hawkey“ Renner likvidoval bomby a Anthony „Falcon“ Mackie mu kryl záda, tak něco podobného nabídne i chystaný thriller Wildlands. Film se zaměří na bezohledného specialistu Richarda Thomase, jenž je po neúspěšné misi v Afghánistánu propuštěný z OSN. Jako šance na vykoupení se pro něj nabízí vyrazit do afrického státu Angola, což je jedno z nejvíce zaminovaných míst na světě. Thomas musí pod tlakem zabezpečit vzdálenou vesnici civilistů, protože se k nim blíží ničivý monzun. To pro hrdinu nebude jediný problém, poněvadž se nečekaně dostane do konfrontace s novým týmem.

Z producentské pozice na Wildlands bude dohlížet i Tom Hardy. Hlavní role profíka na bomby si zahraje Matthias Schoenaerts (jeho podobu uvidíte dole v galerii), jehož jsme viděli ve špionážní Rudé volavce nebo v ponorkovém dramatu Kursk. Scénář píší John Collee (Hotel Mumbai, Master & Commander: Odvrácená strana světa) a režisér Kim Mordaunt (Raketa), který vychází z vlastních zkušeností, kdy trávil čas s týmy likvidující bomby v Angole i v Asii. Natáčení bude probíhat v Africe. Podle Mordaunta jsou v těchto časech potřeba příběhy, který ukazují muže a ženy, černé a bílé, přírodu a technologii, vzájemnou spolupráci a posunutí vpřed.  

Fotky jsou ilustrační, z filmů Smrt čeká všude  a Kursk.

Zdroj: Variety

Galerie: 4

Wildlands: Tom Hardy dohlíží na vznik snímku o bombovém pyrotechnikovi | Fandíme filmu Wildlands: Tom Hardy dohlíží na vznik snímku o bombovém pyrotechnikovi | Fandíme filmu Wildlands: Tom Hardy dohlíží na vznik snímku o bombovém pyrotechnikovi | Fandíme filmu Wildlands: Tom Hardy dohlíží na vznik snímku o bombovém pyrotechnikovi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu