Before I Go to Sleep: Škodí Colin Firth Nicole Kidman?

Before I Go to Sleep: Škodí Colin Firth Nicole Kidman? | Fandíme filmu
Colin Firth, Nicole Kidman a Mark Strong. Trio zvučných hereckých hvězd se sejde před kamerou v chystaném thrilleru o ztrátě paměti.

Havajská kráska Nicole Kidman už by opět potřebovala výrazněji zabodovat. Momentálně se spíše soustředí na svoji rodinu, přičemž tu a tam na sebe strhne pozornost nějakým tím menším projektem. To je i případ parádního dramatu Králičí nora nebo celkem povedeného jižanského thrilleru Reportér (Paperboy) z loňského roku, kde pod režijním vedením Lee Danielse znovu dokázala, že pořád má co nabídnout. S tím botoxem by to ovšem skutečně neměla přehánět. Letos ji zahlédneme v hororu Stoker a australsko-britském dramatu The Railway Man, v němž se po jejím boku představí i sympaťák Colin Firth. Snímek je nyní v post-produkci, nicméně oběma hercům se zřejmě spolupráce zalíbila, neboť už plánují další společný projekt. Tím bude adaptace románu Before I Go to Sleep z pera S. J. Watsona, z něhož se stal celosvětový bestseller (v českém překladu Dřív než půjdu spát - nakladatelství Knižní klub - viz odkaz pod článkem).

Hlavním tématem připravovaného thrilleru bude pošramocená paměť, která znepříjemňuje život ženě jménem Christine (Kidman). Každé ráno se probudí a zhola nic si nepamatuje. Neví, jak se jmenuje, kým je, ani koho dříve milovala. Spolehnout se dle všeho může pouze na svého manžela Bena (Firth), jenž jí neustále opakuje, že prodělala vážné trauma, tudíž se nesmí hnout z domu. Do hry však vstoupí lékař v podání Marka Stronga a poskytne nešťastné pacientce několik drahocenných rad. Má si psát deník a neustále trénovat paměť, což by ji mělo dovést k zjištění, že její Ben je tak trochu pošuk a psychopat. Po pravdě se nejedná o dvakrát originální zápletku, leč šikovná režisérská ruka může i z obyčejného příběhu vytvořit napínavou podívanou. Natáčení startuje na konci tohoto měsíce, tedy v únoru 2013.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu