Noví Mutanti: Navzdory všem odkladům režisér stále doufá, že dokončí celou trilogii

Noví Mutanti: Navzdory všem odkladům režisér stále doufá, že dokončí celou trilogii | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 12 obrázků
Do kin se dostane původní verze Nových mutantů, kterou si diváci na testovacích projekcích chválili.

Noví mutanti to mají těžké. Nepamatuji komiksový snímek, který by ušel podobně trnitou cestu. Film doprovázelo nespočet odkladů a hrozily přetáčky. Když už se blýskalo na lepší zítřky a snímek jsme měli vidět 2. 4. 2020, přišla pandemie. Nedávno dostal nové a snad poslední datum premiéry 28. 8. 2020. Radost musí mít i režisér Josh Boone, který by rád dotočil svou trilogii.

Josh doufá, že snímek bude natolik úspěšný, aby mohl natočit další dvě pokračování. „Konečně jsem po vší té době byl schopný dokončit svoje Nové mutanty. A jsem na ně pyšný. Doufám, že budou natolik úspěšní, aby mi studio povolilo dokončit trilogii. Mám ji celou naplánovanou,“ prozradil režisér v rozhovoru. Co myslí pod pojmem „své Nové mutanty“? Jak je zmíněno výše, studio Fox žádalo zásadní dotáčky, které měly snímek zásadně změnit. Nakonec k nim nikdy nedošlo. Josh Boone pošle do kin verzi, v jaké snímek dokončil roce 2017. Tuhle verzi chtěl vždycky představit divákům a od té doby vlastně už jen čekal na povolení studia sestřih dokončit a připravit pro něj v té jeho podobě všechny potřebné vizuální efekty.

Testovací verzi viděli kamarádi komiksového spisovatele a spolutvůrce Deadpoola Roba Liefelda již v roce 2017. Jak se jim líbila? „Já ten den nemohl dorazit, ale moji přátele byli na testovací projekci. Film si zamilovali. Jednu věc vím jistě, všichni moji kamarádi, kteří viděli Nové mutanty v prosinci 2017, je milovali.“ Otázkou zůstává, jak moc pro vás tyhle ohlasy něco znamenají. Reakce na testovací promítání většinou bývají dobré, studia by si nenechala zkazit dojem z filmu již takhle brzo před premiérou. Sám jsem zvědavý, jak výsledný film dopadne.  Očekáváte pecku, nebo průšvih? Přikládáme nové fotografie.

X-Men: New Mutants vycházejí ze stejnojmenné série z 80. let minulého století. Soustředí se na skupinu mladších mutantů, kteří se teprve vyrovnávají se svými schopnostmi a jsou proti své vůli drženi na vládní základně. V hlavních rolích byli obsazeni Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga a Alice Braga. Režíruje Josh Boone, který napsal scénář společně s Knatem Gwaltneym, Scottem Neustadterem a Michaelem H. Weberem. Produkuje Simon Kinberg. Datum premiéry je oficiálně stanovené na 28. 8. 2020.

Zdroje: Comicbook, Movieweb, Hollywoodreporter

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 13

Noví Mutanti: Navzdory všem odkladům režisér stále doufá, že dokončí celou trilogii | Fandíme filmu Noví Mutanti: Navzdory všem odkladům režisér stále doufá, že dokončí celou trilogii | Fandíme filmu Noví Mutanti: Navzdory všem odkladům režisér stále doufá, že dokončí celou trilogii | Fandíme filmu Noví Mutanti: Navzdory všem odkladům režisér stále doufá, že dokončí celou trilogii | Fandíme filmu Noví Mutanti: Navzdory všem odkladům režisér stále doufá, že dokončí celou trilogii | Fandíme filmu Noví Mutanti: Navzdory všem odkladům režisér stále doufá, že dokončí celou trilogii | Fandíme filmu Noví Mutanti: Navzdory všem odkladům režisér stále doufá, že dokončí celou trilogii | Fandíme filmu Noví Mutanti: Navzdory všem odkladům režisér stále doufá, že dokončí celou trilogii | Fandíme filmu Noví Mutanti: Navzdory všem odkladům režisér stále doufá, že dokončí celou trilogii | Fandíme filmu Noví Mutanti: Navzdory všem odkladům režisér stále doufá, že dokončí celou trilogii | Fandíme filmu Noví Mutanti: Navzdory všem odkladům režisér stále doufá, že dokončí celou trilogii | Fandíme filmu Noví Mutanti: Navzdory všem odkladům režisér stále doufá, že dokončí celou trilogii | Fandíme filmu Noví Mutanti: Navzdory všem odkladům režisér stále doufá, že dokončí celou trilogii | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu