The Changed: V chystané sci-fi vetřelci postupně ovládají jednotlivé pozemšťany

The Changed: V chystané sci-fi vetřelci postupně ovládají jednotlivé pozemšťany | Fandíme filmu
Warner Bros.
S mimozemšťany se spřáhne Tony Todd z Candymana.

Přílet mimozemšťanů na naši planetu se nemusí vždycky nést ve stylu akčního blockbusteru, ale dá se to udělat i v menším měřítku. Invazi jsme zažili kupříkladu ve stejnojmenném sci-fi thrilleru, kde Nicole Kidman (na titulce) nakažená mimozemským virem nesměla usnout, jinak by se stala jednou z nich. Dále můžeme zmínit Invazi lupičů těl nebo Invazi zlodějů těl, kde také byli lidé v tichosti nahrazeni mimozemšťany. V podobném duchu se ponese i snímek The ChangedTonym Toddem z kultovního hororu Candyman.

Film se odehrává na předměstí, kde si Mac, Kim a Jane povšimnou, že se něco divného děje s místními obyvateli. Navzájem se všichni nejprve přesvědčují, že se mýlí a že žádní mimozemšťané neexistují. Ale oni existují. Mimozemská inteligence se spojí s jejich sousedem Billem (Todd) a tak začíná zoufalý boj o přežití lidské rasy. Brzy je celé město zachváceno hrůzou, která se nezastaví a bude se šířit dál. Aby trojici hrdinů nestihl stejný osud jako ostatní obyvatele, pokusí se před hordou změněných sousedů zachránit.  

Roli Maca uzmul Jason Alan Smith (Zlo nikdy nespí, Šílený), v roli Kim se představí Clare Foley (Sinister 1 a 2, Bojovník) a Jane ztvární Carlee Avers (Naše rodinná svatba). Režíruje Michael Mongillo (Welcome to Earth, Diane), který napsal scénář společně s Mattem Gianninim.

Zdroj: Bloody Disgusting

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu