WandaVision obsadila „Quicksilvera“, ale jiného, než byste čekali

WandaVision obsadila „Quicksilvera“, ale jiného, než byste čekali | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dle dostupných informací se Marvelu dařilo několik měsíců tajit výrazný castingový úlovek pro novou minisérii se Scarlet Witch.

V minulosti se sice objevovaly nějaké zvěsti o tom, že by se v marvelovské minisérii WandaVision mohl navrátit zesnulý Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson), nicméně žádné tvrdé podklady jsme v rukou neměli. Pravda je, že když už by se někde měl Pietro objevit, tak tady by to dávalo smysl. O minisérii víme, že v ní budou hrát důležitou roli Wandina (Elisabeth Olsen) křehká psychika, zničená po smrti Visiona (Paul Bettany) a její velká magická moc. A když skrze Wandiny schopnosti bude moci v sérii vystupovat zesnulý přítel Vision, tak pokud by filmaři chtěli, mohl by se docela stejně dobře objevit i její zesnulý bratr Pietro.

Odpovědi na otázku, zda by v minisérii WandaVision mohl mít alespoň nějaké cameo, zatím nejsme o nic blíž, než doposud. Nicméně podle serveru Murphy’s Multiverse by se měl v sérii ukázat „jiný Quicksilver“. Konkrétně se bavíme o tom, že by se v minisérii měl ukázat Evan Peters. Ten je známý primárně jako jeden z klíčových členů obsazení antologie American Horror Story. Ale známe jej i z filmového plátna, kde v sérii X-Men ztvárnil právě postavu Quicksilvera. Ačkoliv práva na jednotlivé komiksové postavy obvykle mají filmová studia mezi sebou celkem striktně rozdělená, u postav Scarlett Witch (Wandy Maximoff) a Quicksilvera došlo ke kuriózní situaci, kdy charaktery směla používat studia Fox i Marvel zároveň. Souběžně jsme tak v kinech mohli zažívat dva různé Quicksilvery. Jakou roli dostal Peters ve WandaVision nevíme, známo je pouze to, že by měla být důležitá. Peters byl obsazený už před několika měsíce, tak je pozoruhodné, že se až doteď povedlo jeho účast utajit.

Podle Murphy’s Multiverse se kompletní natáčení podařilo dokončit ještě před tím, než se celý Hollywood uzavřel, a tak je možné, že kdyby Marvel chtěl, pořád nám minisérii může naservírovat v letošním roce (avšak nevíme, zda je to možné, vzhledem k tomu, že minisérii The Falcon and The Winter Soldier se zatím dotočit nepodařilo a WandaVision by na ni mohla navazovat). V galerii si můžete prohlédnout také artwork k WandaVision a artworky s Wandou a Pietrem, které vznikly během příprav filmu Avengers: Age of Ultron.

WandaVision je chystaná šestidílná minisérie od Marvel Studios, natáčená pro službu Disney+. Je pevnou součástí provázaného světa Marvelu a pojednává o tom, co bylo s Wandou Maximoff po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff, Paul Bettany jako Vision, Kat Dennings jako Darcy Lewis a Randal Park jako Jimmy Woo. Teyonah Parris ztvární dospělou Monicu Rambeau a Kathryn Hahn „vlezlou sousedku“. Showrunnerkou je Jac Schaeffer, režíruje Matt Shakman. S premiérou se zatím stále počítá na konec roku 2020.

Zdroje: Murphys Multiverse I, II, Andy Park

Galerie: 6

WandaVision obsadila „Quicksilvera“, ale jiného, než byste čekali | Fandíme filmu WandaVision obsadila „Quicksilvera“, ale jiného, než byste čekali | Fandíme filmu WandaVision obsadila „Quicksilvera“, ale jiného, než byste čekali | Fandíme filmu WandaVision obsadila „Quicksilvera“, ale jiného, než byste čekali | Fandíme filmu WandaVision obsadila „Quicksilvera“, ale jiného, než byste čekali | Fandíme filmu WandaVision obsadila „Quicksilvera“, ale jiného, než byste čekali | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest