The Outpost: Scott Eastwood bojuje o přežití v nehostinných afghánských horách

The Outpost: Scott Eastwood bojuje o přežití v nehostinných afghánských horách | Fandíme filmu
Screen Media Films
Zobrazit další 4 obrázky
Trailer k dlouho připravované válečné jednohubce právě dorazil.

Válečný thriller The Outpost jsme vám již v minulosti představili, leč pro připomenutí uvedu, že vychází ze skutečných událostí a zachycuje krvavý konflikt, který se odehrál během války v Afghánistánu. Zhruba 120 koaličních vojáků (79 Američanů) tehdy v roce 2009 bylo nuceno čelit přibližně trojnásobné přesile Tálibánců. Oběti byly samozřejmě na obou stranách, ale daleko více si to odskákali nájezdníci. Brutální střet, dnes běžně označovaný jako "bitva o Kamdesh", popsal ve své knize Jake Tapper a do filmové podoby jej převedl režisér Rod Lurie (Strašáci, Nic než pravda) za pomoci scenáristů Paula Tamasyho a Erica Johnsona.  Hlavní hnací silou odříznuté koaliční jednotky je Scott Eastwood a zdatně mu sekundují Orlando Bloom, Caleb Landry Jones, Milo Gibson, Taylor John Smith a Jacob Scipio. Snímek The Outpost se připravoval dlouhých sedm let.

  • The Outpost: Syn Clinta Eastwooda ve filmu o jednom z nejkrvavějších střetů spojenců s Talibanem

Trailer odhaluje, že poctivého přídělu řečí o službě vlasti, šíření demokratických hodnot a armádním bratrství se nepochybně dočkáme, ovšem současně se zdá, že rozpočet byl z hlediska akce solidně vytěžen, neboť válečná vřava má náboj a působí autenticky. Nezbývá než si počkat na 3. července 2020, kdy film dorazí na VOD. Snad se jej chopí i nějaká místní služba.

Foto: Screen Media Films

Galerie: 5

The Outpost: Scott Eastwood bojuje o přežití v nehostinných afghánských horách | Fandíme filmu The Outpost: Scott Eastwood bojuje o přežití v nehostinných afghánských horách | Fandíme filmu The Outpost: Scott Eastwood bojuje o přežití v nehostinných afghánských horách | Fandíme filmu The Outpost: Scott Eastwood bojuje o přežití v nehostinných afghánských horách | Fandíme filmu The Outpost: Scott Eastwood bojuje o přežití v nehostinných afghánských horách | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest