Ballerina: Hit-Girl by si ráda střihla hlavní v roli v chystaném spin-offu Johna Wicka

Ballerina: Hit-Girl by si ráda střihla hlavní v roli v chystaném spin-offu Johna Wicka | Fandíme filmu
Lionsgate / Universal
Zobrazit další 1 obrázek
Vydá se Chloë Grace Moretz po zabijáckých stopách Keanu Reevese?

Akční frančíza o nájemném zabijákovi Johnu Wickovi šlape jako hodinky a Keanu Reeves se díky ní opětovně ocitl mezi hollywoodskou smetánkou. Nekompromisní eRková zábava lidi evidentně zatím neomrzela, ostatně trojka byla finančně nejúspěšnějším dílem celé série. Při rozpočtu 75 milionů dolarů utržila celosvětově jen v kinech něco přes 320 mega, čímž překonala dvojku o celých 150 milionů a jedničku dokonce zhruba o 230. Čtyřka samozřejmě bude, leč železo je třeba kout, dokud je žhavé, tudíž vzniká hned několik projektů z Wickova univerza. Vyjma seriálového The Continental, který bude logicky pojednávat o vývoji a praktikách v hotelu pro vrahouny, se chystá i celovečerák nazvaný Ballerina. Mělo by jít o ženský spin-off a natočí jej Len Wiseman, jenž nás v minulosti potěšil Smrtonosnou pastí 4, aby nás posléze spíše zklamal nemastným a neslaným remakem sci-fi klasiky Total Recall.

Summit Entertainment

Příběh z pera scenáristy Shaye Hattena by se měl zaměřit na mladou vražedkyni toužící po krvavé pomstě za smrt rodiny. Postavu jsme zahlédli ve trojce, kdy ji ztvárnila baletka Unity Phelan. Bohužel, tohle jméno by do kin moc diváků zřejmě nenahnalo, proto se producenti poohlížejí po někom s větším potenciálem. Hlavní adeptkou momentálně je Chloë Grace Moretz (Hit-Girl z komiksovky Kick-Ass, Equalizer), ačkoliv oficiálně nabídka zatím na stole nepřistála. Současně se však šušká, že studio má o sympatickou herečku velký zájem, tudíž by to mohlo klapnout. Moretz v posledních letech herecky dosti strádala a nějaký větší kasovní úspěch by se jí převelice hodil. Aby tvůrci "Balerínu" věrohodně propojili s Wickovým universem, tak se ve filmu mají objevit i Anjelica Huston a přirozeně i Reeves.

Tak snad si Wiseman vybere lepší chvilku a nepůjde jen o bezmyšlenkovité dojení úspěšné značky.

Zdroj: FCC

Foto: Lionsgate/Universal (ilustrační, z filmu Kick-Ass)

John Wick 3

17.05.2019 | USA
Akční, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Ballerina: Hit-Girl by si ráda střihla hlavní v roli v chystaném spin-offu Johna Wicka | Fandíme filmu Ballerina: Hit-Girl by si ráda střihla hlavní v roli v chystaném spin-offu Johna Wicka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest